Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 8 June 2016

PALAZZO CREPE (AYAME) MURAHHHH !!

Assalamualaikum

Haii all of you and Assalamualaikum *again even I've already said it just now 

Welcome to the third Ramadhan in 2016. Urghh I feel like a dream. Things happen so fast like a blink of eyes. Fuhh terasa macam buat pantun dalam bahasa inggeris pulak. 

Oklah, nak berborak sikit ni. Ada lagi ke yang tak dapat nak cari Palazzo idaman korang? Maybe in your mind, nak yang specific yang tak jarang? Mesra alam? Ada poket? And paling  penting, buat korang nampak georgeous pretty beautiful gitu kan?




Don't worry beb! Sini ada Palazzo tu. Kebetulan pulak baru restock warna tau ! Kebetulan pulak lagi, warna yang tinggal sipi-sipi warna Black & Soft Brown. Jangan tanyalah kenape sebab warna tu memang femes. I sendiri nak beli pun pikir banyak kali. Kalau customer nak nanti macam mana? Kesian pulak. SO I cancel kan hasrat hati ni jelah and jual pada customer yang lebih menginginkan. 

Buat masa ni semua colour available sementara stok masih ada *cehhh macam dalam iklan tv. 



Lagi satu, jangan terkejut okey kalau tengok Palazzo AYAME ni cantik macam bidadari. 

Material: Poly Crepe (Lembut)
Measurement:
Waist:26-42 inch
Length: 39 inch
Ukur lilit pinggul: 40 inch
Ukur lilit peha: 26 inch

- FREE SIZE fit from S until L
- Sesuai untuk ketinggian 165cm kebawah
- Tak jarang
- Pinggang full getah
- Poket di kiri dan kanan



Harga: 

1pc/RM37 exclude postage

3pcs/RM117 INCLUDE POSTAGE

























Amacam? Cantik kan? Nak cantik lagi boleh follow instagram @bigheart.co untuk keep updated with our product ! Supaya korang tak terlepas. Banyak skirt, blouse, palazzo yang cantik. Ouh ya ! Shawl dengan Bawal pun ade. Macam-macam jenis okay. 



Lepas scroll blog ni, scroll instagram pulak tau and follow us ! Hehe . Dah pilih colour, and confirm order please direct whatsapp to 0147238721


GOING TO THE NEXT POST. ALIANNA BAWAL CHIFFON http://dhiaadawiyah.blogspot.my/2016/06/tudung-alianna-bawal-chiffon-limited.html

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...