Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 8 June 2016

BELLA BLOUSE YANG ELEGANT !

Assalamualaikum

Baru lepas scroll instagram ke tadi? Jumpa tak instagram bigheart.co ?? Alaaaa .. takpe. stay with this post dulu. At the end nanti boleh scroll instagram balik untuk cari bigheart.co okay. takpe. tak lari kemana .. hihi. 

Ahah ! ada sesiapa yan tengah mencari blouse ? Ye blouse? Blouse yang labuh, mentup aurat, Untuk dipakai ke pejabat atau tempat kerja, blouse jalan-jalan, lagi-lagi blouse untuk raya. *Kalau-kalau ada yang malas nak pakai baju kurung kan sebab nak kena cuci pinggan pastu tetiba baju kurung kotor. Okay, menangis tak berlagu. Sini ada blouse yang korang cari. *insha allah, yang korang cari. :) (letak smiley sikit)



BELLA BLOUSE

RM39 exclude postage

FREE SIZE fit from S until XL

Material: Poly Crepe
Measurement:
Length: 28.5 inch
Shoulder: 15 inch
Armwhole: 16 inch
Bust: 40 inch
Waist: 48 inch
Sleeves: 23.5 inch
Hem: 72 inch

COLLECTION OF BELLA BLOUSE COLOUR










Cantik kan semua warna ni. Unfortunately, warna yang tinggal sekarang sangat limited ! Some colours are available while stock last !
You all boleh do some survey , nak tengok warna apa yang available, ada baju baru ke, blouse baru ke skirt baru ke tudung baru ke Ha dekat instagram bigheart.co. 

Kitorang cadangkan you all follow our instagram untuk memudahkan lagi hidup you all dapat notice through our instagram. 




Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...