Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 27 March 2016

Result of Tourjours Advanced on my bad allergy

Hai everyone ! 


Wish you have a good day today. Dah baca pasal story allergy teruk yang aku baru post? Well you should read it.

NIGHTMARE OF BAD ALLERGY ON MY SKIN ! ( MUST READ )

Sejak terjadi kes allergy aku, aku memang totally take precautions and be careful dalam pemilihan makanan. Nak pulihkan my skin back to the normal pun makan masa jugak. But still, aku bersabar. 

Aku try consume Toujours Advanced Collagen Shots dengan harapan, allergy aku akan surut sikit demi sikit walaupun lambat. Aku tahu, bila dah jadi skin allergy ni automatically chance to recover tu mungkin makan masa bertahun. Sebab bila umur dan meningkat, collagen yang dihasilkan naturally dalam badan kita berkurang dan makan masa jugak. To boost up our collagen, the we need another collagen to support it.

Then, I've decided to try the Toujours Advanced Collagen Shots sebagai makanan tambahan aku. Untuk membaikpulih kulit muka yang teruk disebabkan bad allergy aku. Dalam Toujour Advanced ni ada macam-macam estrak buah-buahan and makanan sunnah macam delima, kurma and madu. 
Collagen Shots ni senang ! 

Dapat beri kita nutrient and vitamin yang cukup bila kita kekangan masa. Nak peel of the fruit pun tak cukup msa kan ? (haha, yes. bila dah dewasa, nak kupas buah pun takde masa/malas) Tapi badan kita perlukan macam-macam vitamin. So, Collagen Shot ni terus koyak dan minum. 

RASA DIA ?
Haha, Tipulah kalau aku cakap tak sedap. Sedap lah wehh.. rasa manis-manis masam gitu. Lagi satu, aku ada gastrik, selalu tak sempat nak isi perut or breakfast so aku akan ambik collagen shots ni aje. 100% Natural Ingredient. So jangan risau okay. Dijamin HALAL oleh JAKIM and dapat kelulusan KKM jugak. 

Kepada yang kulit dah lawa cuma ade seketul jerawat kacang kuda tu, aku rasa 3 hari TA ni dah boleh clear up your skin. Menaikkan seri wajah you all. Lagi-lagi yang nak kahwin tu. Takkan nak depends to make up all the time kan ?


  1. Seawal 3 Hari Penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas, bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit Tidak lagi kusam.
  2. Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
  3. Memudarkan Parut Jerawat dan Jeragat.
  4. Lingkaran leban bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
  5. Mengecilkan pori-pori di wajah.
  6. Kulit Semakin berseri (dengan ‘Glowing Effect’) dan cerah seluruh badan.
  7. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
  8. Menganjalkan dan mengurangkan kedutan, kulit yang anjal tidak tertumpu apada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
  9. Turun berat badan apabila kadar metabolism di tingkatkan dengan pengambilan berterusan.
  10. Semakin Hari kandungan kolagen badan kita semakin berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan


Dah dua kotak aku consume and this is the result. 




Anyone yang nak purchase Toujour Advanced from me, may go to instagram: white_sagiso

Make sure beli Toujour Advanced yang original okay .. Saya jual yang original punya. *wink

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...