Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 28 March 2016

New Cinderella Skirt Floral

Assalamualaikum


Hai Semuaaaaaaaaa Sayang Sayang sayaaaa . Jangan naik muntah cikidelicious dengan entry saya ye. Erghhh ..Taktahu lah kenape sekarang ni bila nampak corak-corak floral and vintage rasa gatal je mata ni tau !






Ha, yang gegadis tengah baca entri ni. Ada yang minat dengan skirt? Kalau tak minat pun, boleh mencuba kan, tiba-tiba lah kalau korang pakai terus naik seri ala the barbie Anzalna ke? Hahaha .. kan comel tu .. 


Yang geguys pulak ? I suggestkan kat you. Meh sini nak letak keywords banyak-banyak. 
#Idea hadiah apa nak bagi untuk kekasih.
#Hadiah untuk perempuan
#hadiah sweet untuk perempuan
#untuk wanita dan para gadis.
#Hadiah hari jadi 
#hadiah hari lahir



Guys, korang boleh pilih mana-mana skirt yang berkenan kat mata korang, yang korang rasa bila si pemakai tu bila pakai skirt ni jadi Babie Mariposa fuhhhh ... Gerenti sengehh jee....
Skirt ni sesuai jugak untuk time piknik, jalan-jalan, pegi majlis kasual.







CINDERELLA SKIRT FLORAL

Material: Cotton Spendex

Free size fit from S until L


Maximum waist 100 cm

Length 105 cm

Harga: RM 49.00 Include postage SM & SS
























Place your order quick ! Whatsapp 014-7238721 

For more information, saya heshtag kat sini visit my instagram : white_sagiso 
Jangan lupa follow okay, untuk dapatkan update terbaru anytime, anywhere ha gitu ...
Bonus lagi kalau turn on post notification. kihkihkih.






Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...