Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 9 December 2014

Tahun terakhir belasan tahun

Assalamualaikum ... 

Heh, lagi beberapa hari. Maka genap hampir sebulan aku cuti semester. Biasalah, kalau just stay kat rumah and do the same thing everyday, bosannnnn bhaii jadi ikan kering lah rasanya aku ni. Jiwa aku meronta nak keluar melihat dunia sebagaimana aku tak sabar nak keluar waktu mama pregnantkan aku dulu. Terel bhaii, 7 bulan awal dah keluar dah aku. Baby lain boleh lagi tunggu sampai 9 bulan. Yang aku pulak memang tak sabar dah. Dah tu, pilih pulak tarikh yang cantik. Wakakakakaa... Hakikatnya premature baby laa.. 

12.12.1995 / 
Jam 12:18 tgh hari kalau tak silap aku

So, sekarang pun memang dah masuk bulan Disember. Umur pun semakin tua. Tahun ni nak masuk 19 tahun. Tahun terakhir gua belasan tahun. Tahun depan 20 tahun pulak kalau panjang umur. Dah malas lah aku nak fikir pasal birthday-2 ni semua. 

Dah makin dewasa ni mulalah disoal pasal hal-hal berkaitan dengan pasangan hidup. Bab tu kalau soal aku , aku lari dulu. bye ! 


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...