Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 15 December 2014

Grew up for another years this year

Assalamualaikum

(*cerita 12 Disember 2014 )
Alhamdulillah.. 12 Disember 2014. 

Grew up for another year and yet.

The truth is, lately..  I'm a bit upset. 

Entahlah, Emosi betul aku since birthday makin dekat ni. Yeah, So. Everyone were so busy with their own commitment, and have no time to spend time with me. Kawan-kawan semua busy dengan kerja + studies .. Even, cuti sekolah sekarang ni pun, my sibling jarang ade kat rumah. Kalau ade pun, terperuk je dalam bilik and do their own life in their room. Being an anti-social, for the rest of their life maybe.? 

Hmmmm ... Entahlah, I think I'm too miss everyone. Sampaikan aku nangis. Terasa dipinggirkan pun ade jugak. 

Adik-adik aku semua buat hal memasing. Yes, I know masing-masing dah besar, But, won't you try to spent time with me ? Aku balik rumah ni sebulan je, pastu sambung semester baru pulak nanti. aku kecewa sangat sampai I'd try make a decision, aku keluar KL alone. Pukul 7 pagi aku dah keluar rumah. Cari ketenangan. Pegi Midvalley naik KTM. I dont want any of my siblings notice me. Then, naik KTM, stop dekat Putra kejap. Just duduk-duduk je. Sepanjang aku duduk-duduk tu. Nak dekat 20 Tren jugak yang sengaja aku tak naik. yelah, kalau sampai awal kat Midvalley pun, Mid bukan bukak lagi ? So, aku tunggu dalam beberapa jam. sampai pukul 9 baru aku bertolak naik tren ke Midvalley. Pusing satu Midvalley, naik turun, turun naik escalator semua. Decide beli  tiket wayang. Tengok Movies The Hunger Games : MockingJay sorang-sorang beb ! 

99% of the time, you feel better when you go out. Don’t turn down social invitations. Meet people and talk to people and try new things. ( waktu lepak kat KTM Putra, theres one tourist asked for my help. She asked me to take a look at her back and neck if theres anything dirty on her body because theres a bird has popped on her. ) Me too. A bird popped on my skirt. urghhhh... 

Even cuti, but theres no vacation. 

Kecik hati. Bila siblings lebihkan friends diorang dari siblings sendiri. Yeahh .. just go on kalau itu yang mampu buat you all bahagia. Serius terasa LIFELESS.  Its okay. Apa guna ade perkataan " Berdikari" dalam hidup kalau tak fahamkan maksudnya dengan betul kan ? Now I get it. I'd try to be more independent now. Get rid allof this feeling. and try to understand everyone even its hard for me.

Perasaan bila makin dewasa, aku makin rasa kehilangan seorang demi seorang dalam hidup aku. Sampaikan aku menangis sebab aku rasa " I cant take it anymore ! "


But, yeah. If travelling was free, you would'nt never see me again.
Thank you for everyone, with all your sacrifice from the top until the bottom. 

I missed alll my moment. It was really cool. Missed my old friends..We were inseparable years ago but we grew up and stopped talking .
I'm sorry for those who I've ever tried to avoid, i dont know. maybe because i'm hurt. And yet,i know, 
I realize, I'll never get out of all those who would hurt me to end my life. what is the use of ALLAH if we do not seek any support from HIM?



Eventually all things fall into place. Until then, laugh at the confusion, live for the moments, and know everything happens for a reason.

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...