Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 8 September 2014

Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih

Assalamualaikum and helloooooooo ... 

-,-" Cis, dah lama tak join mane-2 segmen ataupun give away .. and now, nak mencuba nasib je. Bismillah ! .. Kalau ade rezeki, Alhamdulillah.. 





*Boleh tekan banner di atas untuk terus ke site Blog Emas Putih. 
Aku salah satu peminat yang selalu usha Kak Uzu dekat Facebook. haha.. Comel do.. Ok, next ! 

hadiah Giveaway kali ni :


Hadiah :
Wang Tunai RM50 x 6
Pendrive 8gb x 5
Baju T-Shirt I AM x 5
Cool Hijab x 1
Thermos x 1
Camera Lomo x 1




ouhh ya . jangan lupa follow social account para sponsor okay !










Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

7 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck!
Singgah dari segmen yang sama.Jemput singgah :)

http://www.azhafizah.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas-putih.html

Lisa Nurulain said...

blogwalking dari segmen yang sama.. jemput join G.A saya :)

http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama..

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

Iyqa Gani said...

singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html

Kasih Lestari said...

Datang blogwalking...

Jemput join segmen http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari GA yang sama :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...