Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 16 August 2014

weird ?



Well said, entahlah? Ape yang aku nak luahkan ni kekadang perkara ni buat aku sendiri tak pasti. Buat aku sendiri tertanya-tanya. I just feel like I'm a stupid person in the world okayy. If you were in my shoes ( kalau korang ade kat tempat aku .. ) what will you do when you have this situation in your life.?

Kau kenal someone tu tapi dieeee macam ..? Kejap-2 datang dalam hidup kau. Kejap-2 hilang. Hilang bukan kejap-2 tau. Tapi lama? tipu aku pun boleh tahu. 
 I repeat Phua Chu Kang tagline 

" Dont play-2 hah! " 

aku akan stalk sampai aku tahu ape yang jadi. Even that person was lied to me.  Then, he's explain something yang? Well, there's part of that i can trust, but another part of it is not? Kecewa jugak lah rasanya. Aku nak cakap pun tak sanggup sebab taknak lukakan hati sesiapa. Then, akhirnya. Pendam.



..................... theres nothing else that I want to say ........................................

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...