Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 20 August 2014

today's going well

Rasulullah SAW bersabda:   " Selawat kepadaku adalah nur di atas titian. Barangsiapa membaca selawat kepadaku pada hari jumaat lapan puluh kali, maka Allah akan mengampuni dosanya setahun."



Alhamdulillah.. 
Borang untuk isi pinjaman MARA online, hampir nak siap. Lepasni dah boleh print out semua then, next week after mid term dah boleh balik Selangor. Uruskan segala hal yang berkaitan dengan permohonan MARA. Mama pun kate dah fotostat all document that i need it, ( contact mama pun through facebook, sadisnya henfon rosak ni. mama pun ? bukan online selalu. ) So bila balik je nanti kita boleh terus proceed segala tugas untuk mengecop-cop pengesahan semua tu. Harap semuanya dipermudahkan. Amin. 

" Harap semuanya berjalan dengan lancar. Amin. "
" Harap-harap juga permohonan pinjaman MARA aku tu diluluskan secepat mungkin. Amin."

Then .. today's story, hurm? jap .. 
Okey.. ingat lagi tak yang aku cerita last week aku and the other member in my group tak dapat present slide Tourism Marketing tu? Haaa.. harini dapat present. Present for the first time in this semester, this new environment. Fuuhh.. cuak jugak rasa. Tapi, watlek watpeace jeeee brooo.. Gagap tu takdelah. Tershashul tuu ade. 
Tapi en, aku siap cakap lagi. 

"Errr? korang faham kan?" 

haahahaha. should I ask them that question ? Aiyooo .. malunya. in front of the classmate kot? Aku rasa ton suara dah okey kot? cuma, penjelasan tu laa.. (*ado bakat jadi lecturer tak?) hohoho ~ Muka macam ? Faham ke tak ? Ouhh .. nevermind. Takde banyak soalan, 

I accept as, 
"you all faham lah tu. " hhihhiii ..



Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...