Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 7 August 2014

Back in Juy

Time aku tak update blog, dalam kepala ni “macam-macam yang aku nak update nanti.” Tapi, bila dah bukak blog. Semua hilang? Gone? Dissapeared? Urghh, membuatkan aku begitu tension yang sampaikan, “ahhh,malas ahh cenggini..” Hahhahaa.. maafkan saya ye, walaupun aku tau bukan ade orang baca pun? Kira macam syok sendiri je. Sape yang rajin godek-2 blog aku ni..

“Haiii awakkk ! Thankss yaa..boleh follow me on my social network."

-      Twitter: https://twitter.com/dhia_adawiyah
-      Instagram: http://instagram.com/dhia_adawiyah
-      Ask.fm:  http://ask.fm/dhia_adawiyah *haaa, ask.fm ni aku baru je buat tadi. Aq sendiri taktahu ape function aku buat acc ni? Tapi, if korang ade ape-ape nak tanya aku. InshaaAllah aku jawab.



Dah lama tak update blog. Tuuu la. Aku ingat nak update bila dah habis study ni je. Lagi setahun je lagiiiiiii …. Cepatlah habisss, aku nak sambung kat KL pulakk.. tak larat pendam rindu jauh-jauhh.. hakhak. Fuh !  Tak tergambar rasanya betapa aku rindu dengan blog aku. *muah! Muahhhh.. Tipu lah kalau tiap kali aku baca blog orang, mesti terdetik dalam hati aku nak update blog. But ! " Masa " itu . " Masa ! " Nehi heyy ~~

Aku rasa, step-step nak edit blog pun aku dah lupa dah? Grrr..memory short term memang cenggini. Sebab tu korang kena stay dalam hidup aku untuk aku selalu ingat kat koraaangggg.. hahaha.. *sweet tak. Uhuiii

Ha, aku dah lupa amnesia dah ape benda yang aku nak update tadi? .




Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...