Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 6 August 2013

Reunion 5 sastera 2 : Iftar together on 4th August 2013.

Assalamualaikum..


Bahagianya dapat duduk Selangor .. walaupun seminggu . tapi, Tak cukup!
Sedih .. sebab seminggu aje cutinya ..Sepanjang studies dekat sana .. tak tertanggug rasanya rindu pada family .. kawan-kawan sekolah yang rapat .. dan rindu pada seseorang .. seseorang yang .. entah lah ? Aku pun tak tau nak cakap macam mana? Tapi, aku masih menunggu dan berharap pada dia even dia dah ada orang lain. Arghhh ! Apa sedih-sedih ni ? . Wieya bukan nak cerita pasal ni ..

Nak cerita pasal REUNION !! Wuhuu .. Setelah .. lama jugak lah kami budak 5 Sastera 2 tak jumpa .. akhirnya dapat berkumpul kembali dalam satu malam. Iftar sama-sama .. dapat tangkap gambar bersama .. dapat tengok balik muka-muka yang selalu membuli Wieya. Haha. Jujur, Wieya cakap .. Lama tak jumpa diorang, memang terasa rindu.


 Jyeahhhh ! muka-muka gembiraaaaa ..
Time Wieya studies kat sana .. teruk gila homesick waaaa ... nangis tak henti-henti ..

Bila dapat jumpa diorang ~ memang gembira tak terkata !! Tengok je diorang, rasa tenang hati ni . sebab dapat tengok diorang. Alhamdulillah . semua sihat,tapi ada jugak lah beberapa orang yang tak datang. Sedihh tak dapat jumpa diorang. Sabrina belajar dekat Gombak .. Shamine menunggu PLKN, Yan belajar dekat Shahputra. Syeraa dekat KK kat Kuantan dengan Yan. Aku sorang je tercampak jauh dekat Kelantan. Menyesal ~




About this picture, and the person .. This is Azila. My ex -classmate. Now, dia masuk form 6. Azila ni pendiam. Tapi, Wieya suka berborak dengan dia even kadang-kadang dia pendiam. Tapi, time reunion .. Wieya nampak dia macam ?? Lain dari yang lain . ? dia cantik sangat malam tu .. Seri ramadhan semestinya. Wieya ada pos gambar Wieya bersama dia dekat instagram .. and I've say something .. tapi, cuma di instagram je. haha .. Boleh follow my instgram okay .. cari je. ... dhia adawiyah . mesti jumpe.




Wieya tak tahu kenapa ? Tapi, Wieya nampak .. Ezzrie ( baju kuning ) uh nampak lain macam ? Tak macam masa sekolah tahun lepas. ? nampak macam ? . entah lah .. tapi, suka tengok dia sekarang .. look at his smile dan suka tengok kengkawan yang lain. Banyak yang berubah ..





Hahahaha ..



Haaa ! Masing-masing pun dah bertambah sporting ! .. Happy go lucky aje .. bertambah matang. Ada yang dah berubah ke arah kebaikan. Alhamdulilah .. ada jugak perkara yang tak kami jangka ? . haha. anyway .. to my friends . Aku memang happy dengan korang ..  hope kita boleh berkumpul sama-sama lagi macam ni ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...