Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 10 August 2013

Lebih pahit dari kopi

Assalamualaikum


*Sedih menyelubungi diri ...

Tak nak balik kampus .. tak nak ! tak nak ... Hm ...  seminggu je ada dekat Selangor .. tak cukup masa diberi. Esok dah nak balik dah. Tadi, Abah dah keluar beli tiket bas. Sedihh ... sangat :(

I wish if I could turn back the time ..
I want to turn back the time ! Please , let me ..

Kehidupan dekat sana, tersangat lah tidak best .. lebih pahit daripada kopi. *seribu kali menyesal
Dekat Selangor ni, lebih manis dari susu pekat F&N .  Menyesal tak pilih tempat belajar dekat-dekat. kalau tak, tiap-tiap minggu boleh balik rumah. Tahun ni , raya pun tersangat lah tidak best ..

- kehidupan yang sangat perit sebagai seorang student.
- cuti yang sangat sekejap, seminggu aje?
- Tahun ni pun, mama tak dapat cuti lama. Sebelum puasa tak banyak masa untuk dilluangkan bersama sebab banyak kerja malam. Time raya pun, dari last puasa sampai raya kedua sahaja. Cuba bayangkan ?
- tak dapat luangkan banyak masa dengan maksu sebab maksu pun busy dengan kerja.

Berat hati nak tinggalkan adik-adik walaupun dalam tengah mood raya. Aku tak kisah sangat pasal raya, yang aku kisah .. aku nak ada bersama family dan adik-adik aku setiap masa aku nak bersama diorang.

Berjuta kali menyesal jugak sebab aku dah jauh dari diaaa. Aku dah tak dapat nak curi-curi tengok dia lagi sebab time sekolah, I can't stop starring at him. Now, jiwa aku gelisah if sehari aku tak tengok dia. Macam tu jugak dengan family aku. Sehari au tak dengar suara atau tengok diorang .. aku risau sangat-sangat.

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...