Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 16 June 2013

tanya pasal dia

Assalamualaikum

 8 Days more .

Lagi 8 hari aje lagi sebelum continue my studies tu Kelantan. Bakal berjauhan dengan family. Bakal berpuasa. Memang bakal berjauhan dengan someone jugak.

Tadi, online facebook, then ada sorang kawan sekolah tak sama kelas .. chat dengan Wieya. Its nothing. Just soalan biasa-biasa bagi pelajar lepasan SPM. Dah sambung belajar ke ? Belajar dekat  mana ? amik kos ape ? Haha ..

Masa mula-mula chat dengan dia pun dah terdetik dekat hati ni nak tanya pasal someone. Actually, I have feelings with his ​​classmates. Or, as be known as CRUSH. Its been long tme I've keep this feeling. Since form 2. So, dah 4 tahun. Ngahahaha .. taktik betoii ! Mula-mula dok tanye-2 la pasal geng-geng dia yang lain ... ingatkan nak selit nama "dia" n tanye "dia" sambung belajar kat mana sekarang. Tapi tak. Soalan yang seterusnya baru tanye pasal dia. Then, hati ni pun dah rasa tak tertanggung rindu rasanya .. ahhh .. tak kira . Tanye lah jugak ..

"Urm, ***z dah sambung belajar ke? "

"***z masuk f6. ehhhh...da agak da mesti tanye punya .. "

Huish, dia ni ? macam tau-tau je orang nak tanye pasal kawan dia. Kantoi .. Kiter pun, cover line laa ..

"ehhh .. tak yah la pikiaq bukan-2. tanye je pun. macam ko tanye pasal Yan tadi. tak boleh ke cik abang oiiii ? ."

" boley je jangan mare ..huhuhuhihhihihihih "

Alhamdulillah. Dapat tau jugak. Sekurang-kurangnya "dia" sambung belajar. Tak kira kat mana pun dia belajar .. harap dia berjaya dalam hidup dia . Amin . Dah dapat tahu itu pun kira Alhamdulillah.

"Seorang perempuan boleh menyimpan perasaannya kepada seseorang selama bertahun-tahun. "

Haha .. Wieya terbaca quote di atas ni dekat sumber mana entah ? Dah lupa. Quote tu seolah-olah sama dengan diri ni .. hehe .. beginilah perasaan orang yang menyimpan perasaan nya terhadap seseorang selama bertahun-tahun.

Got a chance to watch Titanic Movies on TV2.
". Hati wanita seolah bagaikan lautan dalam yang penuh rahsia . - Titanic - "

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

perempuam kalau pendam perasaan memang lama. setia pulak tu :)

Dhia adawiyah said...

@Sayidah Nafisah Ruslan betul tu kak, betul .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...