Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 18 June 2013

rasa hati

Assalamualaikum

Tiada modal yang aq nak ceritakan. Tiada bahan aku nak sampaikan. Baru aje lepas tengok Official Videoklip Najwa Latif yang terbaru. I LOVE YOU. Kalau ada yang dah tengok, mesti rasa terharu dengan klip video tu . Tapi,  kalau ada yang tak suka .. rasanya tak perlu kot nak buruk-2 kan keadaan. Diam-diam sudah lah kan ? Luahkan rasa SENANG HATI cukup lah.

Kisah di sebalik Lirik-lirik lagu Najwa sama dengan my life either.


Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..


Sampai sekarang, 
Hati ni masih menunggu dia walaupun ada insan yang juga yang meminta cinta ini. Dah lama, hati ini diam-diam menyimpan perasaan terhadap dia. Tapi, takdirnya dia bukan untuk aku. 4 tahun dah berlalu. Tapi, aku still simpan lagi hati ni untuk dia andainya dia perlukan aku. Tak tahu kenapa hati ini masih menunggu dia sedangkan ianya bagaikan mengharap sesuatu yang belum pasti ? Sedih rasanya.

Walaupun dia bukan ditakdirkan untuk aku, Kalau dia susah, aku suka tolong dia, even kadang-kadang hati ni terluka. Tapi, aku diamkan aje. Aku tak kisah.









Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

samalah macam saya.. saya nak luahkan perasaan suka saya dekat dia, saya rasa tak mampu. saya suka dalam diam sajalah. nak berharap takut tak menjadi pulak.. huhu

Dhia adawiyah said...

itulah kak @Sayidah Nafisah Ruslan .. jadi best friends ajelah gayanya .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...