Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 10 June 2013

Berdebar.

Assalamualaikum


Lagi 13 hari lagi sebelum aq berangkat study ke Kelantan dengan penuh harapan. Makin hari main berdebar. Masa first-2 dapat tawaran tu, punyelah excited. Hm, pasal persiapan, ? Senarai barang, banyak yang dah di-list kan .. Tapi, kebanyakannya  tak berapa nak siap lagi. Just a few document. Perghh, banyak gila urusan. Benda yang dah siap dibuat, just ..medical check up. Itupun separuh je siap. Separuh lagi, esok .

Banyak lagi nak kena buat. Nak isi borang lagi. Fotostat dokumen penting lagi. Warghhh ..

 "Ya Allah, permudahkan lah segala urusanku untuk sambung belajar mencari ilmu pergi dengan harapan dan pulang dengan membawa kejayaan. Amin .."

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

8 comments:

combi said...

In Shaa Allah..Allah permudahka :)

Nurul Syawani said...

awal2 mmng susah ckit, itu ini nak kena buat .. tp nantii insyAllah sumenye akan baik2 .. :)

Dhia adawiyah said...

@combiamin

Dhia adawiyah said...

@Nurul Syawani terima kasih akak .. insya allah, semuanya akan okay . amin

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

gud luckk kamuu . kitee same2 jadi student KPTM yaa ! ;D

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,

salam ukhuwah dari bunda...
Tahniah ! dapat sambung belajar..c diharap sukses..

Dhia adawiyah said...

@♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ yeahhh .. gud luck for you too ..

Dhia adawiyah said...

@BUNDA a.k.a KN terima kasih. amin ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...