Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 28 May 2013

Rezeki

Assalamualaikum


Haa .. kan Wieya dah kata dalam entri ni ..
  
" Rezeki ada dekat mana-mana aje. Jangan risau. Allah dah bahagikan kepada umatnya dengan adil sekali. Cuma jangan sesekali tamak dalam memilikinya. "

Hoahoahoaaaa ...
28.05.2013

Wieya dapat sms dari UPU. Dapat tawaran sambung belajar kat Kuala Langat . Alhamdulillah. Allah dah bahagikan rezeki kepada umatnya.. Yang penting, bersabar dan jangan berhenti berdoa. Macam dalam entri Blog Wan Hazel  ni ..

Di hati ni .. memang terasa gembira. Tapi ..
Nak terima atau pun tak ?  ..

Tawaran yang Wieya dapat ni .. memang di antara kos yang Wieya minat. Tapi, minat biasa-biasa aje. Ataupun, nak tunggu keputusan rayuan IPTA ? Wieya cuba buat rayuan IPTA ni sebab nak sambung belajar dalam kos yang batul-betul kita minat .. Wieya fikir jugak.. kalau kita continue our studies tanpa minat .. tak guna jugak kan ?

Wieya pun baru aje mohon KPTM. Tak tahu lah dapat ke tak ? Insya allah

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...