Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 20 April 2013

Segmen blogwalking Aisyah Humaira

Assalamualaikum ..


Ngeehehe .. mungkin masih lagi dalam mood bersegmen. Kali ni segmen dari Blog Aisyah Humaira sendiri. Segmen ni akan tamat pada 24.April 2013, Jam 10 malam. 5 hari lah kan ? Jadi, banyak masa untuk kita blogwalking ke blog blogger yang lain dan boleh tambah kenalan, tambah kawan, tambah follower.

Memang bertambah-tambah. Janji haruslah rajin.

Hahaha ~

Ada juga ganjaran untuk peserta segmen yang bertuah.
Alhamdulillah.
Segmen Kak Niera memang tak pernah mengecewakan. bagai mengetahui isi hati para follower nya. eheheh ... Tabik !!



                                                                  Klik pada banner

Sudi LIKE sini ?

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

48 comments:

M Hakim Faiz said...

Auto post at 10 AM

Segmen Blogwalking Aisyah Humaira

Nadhirah said...

blogwalking sini dari segmen yg sama..

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Iehah Farihah said...

BW sini dari segment sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

good luck.

Nur Aljawahir Kamashah said...

Alja Blogwalking Here ! :)

http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Budu Bilis said...

ASsalamualaikum! Singah dari segmen yang sama.Done Follow.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

mawar berduri said...

Bw sini n follow #679 ..dari segmen yang sama...
http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nur Aina Syafiqah said...

Dari segmen yg sama, blogwalking here :D

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Aimi Rahim said...

Blogwalking sini ! Cantik blog . :D Datang dari segmen yang sama . Follow : http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

Yana datang ziarah . dari segmen yang sama ^^ http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Pena Islam said...

salam,dari segmen sma http://www.madrasahkehidupan.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

sha dhira said...

shad bw dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html
heppy blogging dear :)shad follow sini

e d r i n a . 피나 said...

Fina blogwalking sini :))

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Schazey said...

BW dr segmen yg sama :)
mind to follow? ^^
http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html bw sini dri segmen yg sama ;) done follow

Dianaa said...

dari segmen yang sama :)
http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Amanina said...

selamat bersegmen

Nor Quraishia Ismail said...

Datang dari segmen sama :)

http://quraistory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Aini Yunus said...

hai dhia..selamat bersegmen oke..

MaiSarah Mustafa said...

salam perkenalan..blogwalking here! dr segmen yg sama..btw, done follow kamu..slamat berblogging^__^

http://wan-sarah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

zhathie said...

zhathie blogwalking sini juga :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

zhathie said...

zhathie blogwalking sini juga :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

keri ikhwan said...

singgah :)
http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

D'Lafee said...

Bertunjangkan segment yang sama.. Do follow me back okay.. :D

http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/2013/04/log-in-dlafee-aisyah-humaira.html

nabila biela said...

gud luck dear

leogurl94 said...

simple and cute la blog nie :D datang nak menyibuk sinie :D BLOGWALKING . BLOGWALKING . :D

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Afiqah Alias said...

Persahabatan adalah anugerah Allah yang terindah jika ianya berlandaskan atas dasar yang benar.moga hubungan yang terjalin sekarang akan terus berkekalan hingga ke akhirnya.salam ukhwah fillah.

http://afiqah-alias.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

yana said...

Sy singgah cne juga dr segmen yg sama....
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

yana said...

Sy singgah cne juga dr segmen yg sama....
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

^^eKaTiKaH^^ said...

singgah dari segmen yg same. hihi. salam perkenalan ^_^

Aimi Rahim said...

Blogwalking sini ! Cantik blog :D Datang dari segmen sama .
Follow here : http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Iyraa Cariyno said...

Iyraa dari segmen yg sama..blogwalking here http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nasuha said...

Datang singgah sini dari segmen yang sama..
http://nasuhanass.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Haruno Hana 하나 said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.hanasays.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Haruno Hana 하나 said...

Hana singgah dari segmen yg sama :)

http://www.hanasays.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

^^eKaTiKaH^^ said...

singgah dari segmen yg sama. salam perkenalan. hihi

minta tlng vote sini -> http://sweetsour93.blogspot.com/2013/05/eos-young-photographer-of-year.html

tq ^_^

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

Yana datang ziarah . dari segmen yang sama ^^ http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

wana wazm said...

blogwalking here!
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Norelina Zalia said...

done follow
dr segmen yg same...

http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira-klik.html

Norelina Zalia said...

done follow
dr segmen yg same...

http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira-klik.html

Schazey said...

BW dr segmen yg sama :)
mind to follow? ^^
http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

aisyah humaira' said...

bw here ! all the best !!
jemput singgah ke blog niera utk tahu pemenang pada hari ini, pemenang diumumkan pada bila2 masa sahaja ! harap maklum !


join ni jugak. hadiah gempak giler !
http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

aisyah humaira' said...

bw here ! all the best !!
jemput singgah ke blog niera utk tahu pemenang pada hari ini, pemenang diumumkan pada bila2 masa sahaja ! harap maklum !


join ni jugak. hadiah gempak giler !
http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...