Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 19 April 2013

Iklan Mencari Ramli ( Video )

Assalamualaikum

Ehehe.. Wieya post video tentang Iklan mencari Ramli ni sebab dah jatuh hati dekat Ramli dalam video ni . Mak aii .. hensemnya ....

tak caya ?  cuba tengok. Haha ...


See ? kannn ? Hensem betul kalau nampak lelaki pakai spect macam ni . hadoiyy !..

Bila Nampak je "Ramli" dekat atas ni dalam iklan dekat tv, terus cari dekat Youtube. Lepastu, sanggup pulak nak print skrin lagi tu . Why lah tv ni buat iklan pakai orang yang terlalu hensem ? . Angau wanita dibuatnya .. -.-"

Haha.. andai kata lah dapat jumpa dia.
*perghhh .. berangan tak tentu hala.



banyak kali Wieya ulang balik tengok video ni . haha . *siapalah nama mamat ni . Ramli jugak ke ?

credit to : myteam msia







jangan lupa LIKE sini . ngehehehe ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

aah lah.. hensem bukan main. tergoda dibuatnya.. hehe

Dhia adawiyah said...

@Sayidah Nafisah Ruslan wuu.. kan-kan ?? haha .. melting kita tengokk ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...