Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 5 March 2013

Doodle Couple ! # Cute +sweet ..


Assalamualaikum

Wuuuhuuu .. alhamdulillah .. tercapai jugak hasrat Wieya nakkan doodle couple. Since berblog lagi, Wieya dah start survey .. mana-mana doodle yang comel dan menarik perhatian, Wieya nak tempah .. And now !

Dah jumpa. Dah siap dah pun ..
 Just like the one that I have always dreamed ! 

First time Wieya masuk ke blog Mira, ternampak doodle couple yang ada di header Miraa .. 
"Awwww ~ jeles . jeles . jeles .... " 

Sweet sangat ! Awww ~ ..sweet nya ! 
Mesti tuan blog ni pun sweet ..Ooo, Miraa ni pun cute & pandai main piano.. 

Ada seiapa nak order doodle ?? Selain doodle, Miraa ada ambil pelbagai tempahan yang lain. Korang boleh ke BLOG MIRAA HUSSIN untuk order atau tengok semua tempahan yang Miraa terima dan semua senarai harga. Boleh jugak survey ke facebook Miraa Hussin's Blog.

Haha..Harga pun standard maa ...  

Wieya pun dah habis survey segala isi dalam blog beliau. Macam-macam ada. Memang murah. Anyway, Miraa pun ada jual macam-macam dekat blog dan facebook pan page beliau. You all boleh tengok sendiri okay .

Haa.. sweet tak? Wieya ni kuat berangan ~ 

Sebab tu Wieya request pada Miraa doodle couple comel macam ni ..
Actually, Miraa dah mention awal-awal yang Miraa tak pro dalam  buat doodle lelaki ni, tapi .. Wieya yakin Miraaa boleh buat, and now .. lihat lah hasil nya ..Bagi Wieya, Wieya  memang puas hati . 
Tengok SURAT CINTA NI.. entri daripada blog Miraa Hussin sendiri .


Doodle ni JANGAN berani-berani nak amik ..now they've become my property and its mine .

# Oh ya ! Blog Mira pun pernah terpilih masuk ke ruangan blog dalam Majalah Yezz! 
Januari 2013.
Suatu pencapaian bagus ! Tahniah Miraa. perkhidmatan yang memuaskan. Hargailah karya mereka.

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...