Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 7 February 2013

Segmen Kita Geng '95 by Kecik

Assalamualaikum ~

Ehem ! Ehem ...
Haha.. Kalut betoiii.. kusut kepala ni. Mana tak nya? 
Boringggg ~ Taktau nak buat ape? Dah berapa kali online, lepas tu..tutup? Online, tutup. 

Online tak sampai 5 minit, tutup. Nak buat entri, taktau nak post entri ape? Kang tulis yang merepek-repek, lain pulak jadinya? Hm.. manusia..

Hehe.. bukak blog balik. tengok-tengoklah, kot-kot ada segmen yang boleh Wieya join. Haa ! Ada ! ... Hahahahaha*gelak jahat.

Segmen Kita Geng '95 by Kecik *tepuk tangan yawww ..

Haaa ... siapa yang lahir pada tahun 1995, maknanya.. sebaya dengan Wieya lahhh... Kalau korang sebaya dengan Wieya, ertinya .. sebaya jugak lah dengan  
blogger kita >> Kecik <<.. Haa .. kalau macam tuu .. kita kawan kan? Kan ?

Haha .. tak kisah la takde hadiahh..janji, kita kawan kan?.. haha .. nak jugak kenal-kenal dengan kawan baru. Sebaya dengan kita. Blogger pulak tu . Boleh kongsi pendapat dan pengalaman kan?

Ramai yang tak percaya, Wieya form5. *Wuuu.. sedih~ diorang nampak Wieya ni pendek rendah je dan comel .. diorang taknak percaya.. Oh ya! Nak promosi my birthday! Haha .. Nanti jangan lupa sent hadiah tau. Boleh kita usha abang posmen hensem.haha .. 
My D.O.B is , 12 Disember 1995 .

 Haa.. batch 1995 .. tengah tunggu result SPM 2012 kan ?kan ? Alaa.. samelah kita .. Good luck tau ! haha .. sorry, wieya taktau kenapa happy sangat bila taip entri segmen ni? Maybe terlampau happy sebab akan dapat kawan baru kannnn ?

Banyak pulak "Kan" dalam entri ni .. kann .. haha .. cuba kira .. Ngeee ~


Haaa.. Lai ~ Lai ~ Lai ~ ..
Batch 1995 .. jangan malu-malu nak join. kita tambah kawan kann? ..
 Nak join, boleh klik pada banner tuuu ..

 Oh ya ! .. hai kecik ~ Selamat berkenalan ... ^.^

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

6 comments:

Mazelina Zaini said...

haii awak . dari segmen sama :) visit me back k ? ahh tidak , suka gila ngn lagu ni


http://neynaproperty.blogspot.com/

IeZwa RazK II said...

Assalamualaikum,
Datang dari segmen yg sama,
Salam Perkenalan :)
*Batch 95 awesome~ hihihi xD)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-kita-geng-95-by-kecik.html

dhia adawiyah said...

@Mazelina Zaini suka? haha ..

dhia adawiyah said...

@IeZwa RazK II wa'alaikum salam .. jheahh ... awesome !

AinNadhirah said...

Salam..
Dtang dari segmen yang sama..
Dah follo....

http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/segmen-kita-geng-95-by-kecik.html

Ismah Atikah said...

Salam perkenalan sama umur :D
Dari segmen yang sama ;)

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/segmen-kita-geng-95-by-kecik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...