Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 8 February 2013

Segmen Bloglist dan Review Blog

Assalamualaikum ~

Wieya dijemput oleh tuan empunya blog ni untuk join segmen yang beliau anjurkan .. Mual-mula, fikir. Nak tangguh dulu niat nak  join tu sebab time tu ada BIG PROBLEM yang memang tak disangka-sangka !

Hanya Allah je yang tahu macam mana perasaan Wieya time tu. Ya Allah.. Nak nangis pun ada. Jantung ni rasa nak gugur macam nangka tergolek. Rasa macam dunia ni dah gelap menyepi dan ku berada di dalam kegelapan tanpa sebarang cahaya.

Allah Maha Mengetahui. Allah takkan beri dugaan kepada hambanya andainya kita tak mampu nak selesaikannya kan?Wieya berdoa banyak-banyak supaya Allah SWT tunjukkan jalan untuk selesaikan masalah yang tak dijangka tu.

Mungkin berkat dihari jumaat yang mulia ni..Alhamdulillah, masalah tu dah pun selesai.

Wieya pun ready nak join segmen ni.. Apa salahnya kan? Nak menghiburkan hati yang resah gelisah, gundah guladah sekejap tadi. Sekadar untuk enjoy dan kenal-kenal dengan ramai blogger.

 Untuk join segmen ni .. boleh klik pada banner di atas ye ..

Tamat Segmen : 9 Februari 2013 , 12:00 a:m



Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

3 comments:

Mazelina Zaini said...

Alaa wieya , tamo ahh sedey2 ea:) doa banyak2 pada tuhan semoga dipermudahkan urusan :)

Diyan Hani said...

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/seggmen-bloglist-dan-review-blog.html

hey2....singgh sini dan follow..jmpot ke blog sy ye

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-bloglist-dan-review-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...