Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 25 January 2013

Segmen : Terjah Tahun Baru Aisyah Humaira'



   Orang lain ada yang kerja, ada yang tengah syok sekolah. Dapat jumpa kawan-kawan, berborak kosong , kosong ( Lagu Najwa Latif ).. bergurau senda.. bertepuk tampar, gelak ketawa .. kena marah dengan cikgu and etc.

Kita ??

Duduk rumah menonong je . Eh ? Menonong ? Ada ke perkataan macam tu dalam kamus ? Tukar ayat ! Tukar ayat , rasa macam pelik la pulak ? Ok, mengelamun jauhhhhh je .. Hehe.. sebelum ni ada kerja tapi I QUIT ! Sebab ~ entah la? No reason. Haha.. Tadi, tertidur awal.. bangun-bangun je tengok-tengok dah nak pagi.. tapi tak terasa nak tidur balik. Dah tak ngantuk dah. Tidur tak ingat dunia tadi. Then, Rasa macam nak update blog yang agak berhabuk dan bersawang ni .. tapi ~ ANY IDEA ? But, its okay .. first step, kita join segmen dulu .. !



 Segmen ni, Kak Niera yang buat. Alone tau! Okay, berikan tepukan yang gemuruh kepadanya.*Tepuk! Tepuk! Tepuk!  Bersungguh-sungguh Kak Niera buat segmen ni.. The best and awesome blogger .. 
( Hihi, jangan ada yang jealous.. korang pun awesome jugak.. )

Syarat :
- Follow Blog Aisyah Humaira' 
-Like Fanpage Aisyah Humaira' 
-Buat Entry : Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira' 
-Letak link penyertaan di kotak komen ENTRY ini. [lain-lain tempat tak diterima] 
-Terjah Semua Peserta



Tarikh Berlangsungnya Segmen : 
30/12/12 ---> 30/1/13 25/1/2013 jam 7pagi


Hadiah :
Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]

[Hadiah Akan Bertambah Jika Lebih 200 Peserta]
 - Kalau ada rezeki tu, adalah.. insyaallah.

 
 


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

25 comments:

Seneorita Baharin said...

salam...singgah back dari segmen yg sama..btw follow u dear... :) Good luck

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

leyha said...

membalas kunjungan anda...done follow...

dira said...

singgah balik dari segmen yg sama..follow awk ^_^

aisyah humaira' said...

SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

ieta said...

trm kasih singgah blog akak. Done follow dari segmen yg sm :)

Eiqa ciK said...

HAi. Datang terjah dari segmen yang sama. http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html :)

Mimie Najib said...

asslmkm dhia.. :)
akk datang dari segmen yang sama.. :)
follow : 576..


dah join segmen ni ke? Kalau belum, jom la join sama..simple je.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Amy Hana said...

Datang menjalin ukhuwah :)
http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/menarik-segmen-terjah-tahun-baru.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow blog ni b4 so now BW & Komen entry awak ni :) Jom ke blog utk komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Yana Zulkifli said...

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

nur azian said...

gud luck..dr segmen yg sme..
dah follow..jgn lupe follow sy yer :)

Ubaidullah Jaafar said...

Assalamualaikum, salam terjah, salam perkenalan , ,, Dari Blogger Baru ,, happy blogging =)

ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

kekapas berceloteh said...

done follow #581

datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurul Qistina said...

Assalammualaikum, singgah sini dari segmen yang sama. :D

michelle De hunny said...

singgah balas kunjungan.
follow here ^^

adibah khairuldin said...

dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Lyeen De Syifa said...

Lyeen dtg dr segmen yg sama..hoyehhh.!
Salam perkenalan dan salam dunia cupcakes..

Percayalah bahawa kemanisan hidup akan dtg bila kita percaya pada kemanisan cupcakes..sehh..:)

---> http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

sha dhira said...

even dah terlambat...

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

:) hepy blogging..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...