Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 28 January 2013

SEGMEN REVIEW BLOG BY DJH

Assalamualaikum ~

Blog DJH ada buat SEGMEN! And the good news, blog akan di-review .. haha .. first time dalam tahun ni Wieya join segmen ni .. dan kita semua boleh berkenal-kenalan sesama sendiri juga kan ? .. apa salahnya .. hihi .. review blog angah ? Haha .. tak berapa nak gheti laa .. okay ..

Blog DJH :
- to me, its simple and nice.
buat masa sekarang, no komen sebab tak ada apa-apa yang tak ok.


Nak join dan blog di-review, boleh tekan banner .. :)
  Tarikh tutup :Dah tamat dah .. 

Blog Wieya dah pun di-review .. yeay ! Review blog kumpulan 1 . & Terima Kasih .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

5 comments:

Mohamad Khairil said...

thanks join!! #7

Aishah Abdullah said...

nice blog..singgah n follow..
jom terjah blog http://diariaishah87.blogspot.com/ follow sekali yer.. :)

Mohamad Khairil said...

blog anda sudah direview..!!!

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/01/segmen-review-blog-kumpulan-1.html

Maria Menado~ said...

wah, nanti kena review lah ye. hehe.. bagusnya la. =)

Aeda Zainal said...

hye dear! come from a same segmen. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...