Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 30 January 2013

Peplum Giveaway By Full House Closet

Assalamualaikum ~

Whoa ! First time Wieya buat design-design ni semua.. biasalah.. Kalau tak pernah nak buat tu, and then tiba-tiba je nak buat ? Huh! Memang hancus jadik nya. Tapi, sekadar nak mencuba nasib & isi masa terluang yang ada. Seharian menghadap laptop. Hihi .. jangan keras depan laptop sudahlah.. makan tak, minum pun tak . Haha..



 Ni design yang dah Wieya hasilkan :

Design 1 :




 Design 2 : 



Design 3 :




Ok. Nice tak? Tak .. ?

Tag : 

- Hafidhzah Hasim
- Daily Diary Izzaty 
 
Design semua ala-ala simple sebab Wieya memang simple .. 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...