Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 28 December 2012

Wait for my next entry ok ?

Assalamualaikum ~

Pilunya hati.. dah lama tak update blog. Menitis air mata bila terkenangkannya.


Haha.. itu adalah antara dialog yang ada dalam hati Wieya ni. Nak meluah rasa rindu sebab dah lama tak update blog. Sejak bila ek Wieya dah berhenti sekejap update ? Ha ! Since start exam SPM hari tu laa.. kot? Haiyaa .... Sudah lupa maa ..

Selepas itu, dok goyang kaki dekat rumah. Makan, tengok tv, tidur, jadi babysitter adik sendiri. Wahh ! haha.. And then.. ingatkan nak update entry pasal my birthday ( yang tak berapa nak birthday sangat tu. ) ..

12.12.12 .. ingatkan birthday tahun ni.. adalah meriah sikit ke ? Make me feel more happier ke? hape ke ? Hm .. tak ada pun . Wieya ternanti-nantikan juga lah ramai yang wish .. tapi ? tak ramai. Tapi? Alhamdulillah. Ada jugak yang ingat. Bermula daripada 12:00 a.m tuu .. Wieya ada ternanti-nantikan seseorang kawan untuk wish on my birthday ~ tapi ? Satu hari tu Wieya tunggu.. Tak ada pun? Sedih .. Keesokan harinya barulah Wieya terima sms wishes dari si dia.. Betapa gembiranya hati ini. Tak terkata. dia kata dia terlupa. Hm .. lupa? Tak apalah.. janji awak wish. Itupun dah buat saya tersenyum . Terima kasih .

One more .. tak sangka pulak ada blogger ingat pada hari lahir Wieya . Terima kasih lagi sekali .

Oh ya? Hari ni baru je habis part time kerja dengan jiran dekat dengan rumah Wieya. Tolong acik tu jual makanan dekat Genting Highlands. Dapat macam-macam pengalaman. Dapat jumpa macam-macam orang. Dapat jumpa macam-macam barang shopping ! Wahh ! Rasa macam nak beli je semua ! Hoho.. Minggu lepas dahh start dah. Yang minggu lepas punya, tak adalah rasa penat? Minggu ni dan hari ni .. rasa penat. Lenguhnya badan . bestnya dapat kalau dapat pergi spa .. haha ..

Haish ! banyak benda nak taip ni ..

24 Disember 2012 - Dapat hadiah dari Mama untuk birthday Wieya lepas .. 
                               " Sweet 17 on 12 Disember 2012 "

25.Disember 2012 - Got a  present from Mak su, dan sampai ke hari ni .. tak bukak lagi hadiah tuu .. rancang nak bukak next year. haha.. tak lama je lagi. berdebar-debar la pulak .

maaf ye sebab dah lama tak update .. haha ..busy mehh ..

oklah . daa ~

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Puteri Hanisah said...

hapi belated bufday akak =)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

oh yang blogger wish tu saya lah ek? hahaha.. malunya..

maaflah xde hadiah.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...