Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 3 November 2012

Vote dan menang contest slogan INMRT ( I need MRT because .. ) .. Tolong vote untuk Wieya boleh ??

Assalamualaikum ~

Haii .. semua .. ! 

Wieya nak minta tolong dari kamu , kamu semua..

Tolong vote untuk Wieya boleh ?? Di samping itu, You all semua boleh menang juga tau kalau you all masuk contest ni ..

Sebenarnya Wieya ada masuk contest slogan tentang INMRT .. ( I Need MRT because ...)

Hehe .. Wieya ada join dan buat satu slogan ..



Slogan : I need MRT because ...
ianya satu alternatif baru untuk saya memburu waktu di hutan batu yang serba baru.

Cara-caranya ..

1. Pertama sekali, You all diwajibkan untuk mendaftarkan diri. Sama ada untuk voting atau nak sertai contest ni .  Boleh KLIK http://www.mrtmyride.com.my/

2. Lihat ke sebelah kanan posisi atas sekali .. 


Nampak tak ? Ada REGISTER atau LOGIN WITH FACEBOOK .. 

You all boleh pilih salah satu untuk daftar.  

LOGIN WITH FACEBOOK : Jika you all ada akaun YAHOO.COM dan pernah buka mail dalam akaun tu, you all boleh daftar guna akaun tu. Mereka perlukan alamat email untuk you all approve mail yang akan mereka hantar dalam akaun you all nanti, baru boleh vote.

REGISTER : You all boleh daftar dengan cara ini juga . Asalkan ada akaun yang boleh you all buka untuk approve email yang akan mereka hantar selepas you all daftar . Tak kisah akaun gmail atau yahoo atau apa-apa pun, janji akaun tu you all boleh buka ya .. 


3. Selepas daftar .. you all akan ke DASHBOARD .Di situ akan ada ..



Gambar di atas ni paparan yang dah vote .. You all boleh tekan di situ dan vote Wieya ataupun peserta yang lain . hehe .. kalau tak jumpa penyertaan Wieya , you all boleh ke ..
dalam kotak ni , you all boleh taip #2556 . terus jumpa, TERUS VOTE tau ! Oh ya .. kalau you all ada masuk contest ni .. boleh bagi tau Wieya . nanti Wieya vote untuk you all sekali ok? ..

Wieya harap you all vote ok .. ehehe .. secara ikhlas ye . Wieya tak paksa .. ekeke..
cuma galakkan ..

Kalau ada apa-apa yang nak tanya atau keliru ..boleh tanya di kotak komen ok . ? TQ :)

Wieya amat hargai sesiapa yang tolong vote . haha .. yang tak nak .. tu .. tak nak kawan . * gurau je .. 

Wieya hargainya dan tak terbalas jasa you all.. hanya Tuhan saja yang mampu membalasnya .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...