Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 12 November 2012

Mimpi dia ..

Assalamualaikum ~

Alhamdulillah .. Untuk exam SPM, minggu ni dah habis  subjek. 4 subjek teras, 1 subjek elektif. Tinggal lagi 4 subjek . Betul kata orang, banyak cabaran dan dugaanya . 

Esok ni tak ada paper ( SPM ) . Seminggu . Sebab cuti sempena hari Deepavali. Oh ya , Hari jumaat pulak, memang tak ada paper exam. Sebab kaum Adam nak solat jumaat kan ~ .. Di pagi jumaat minggu lepas itulah, terselitnya mimpi yang indah . Mimpi yang mungkin takkan ku lupakan.

Seluruh mimpi tu, memang aku mimpikan tentang dia .. tapi, apa yang aku ingat ..

suara dia.. senyuman dia sambil memandang aku .. * Warghhhh !

Dia datang ke arah aku.. dan memanggil aku.. dengan suara dia yang sentiasa aku ingin dengar .. 

" Rabi'atul ~ " *awwww ~ suara dia . Cair kita !

Dia ~ macam nak cakap sesuatu ..? Tapi ..

Tiba-tiba terjaga dari tidur !

" Kak Yong .. Ajim nak pergi main badminton ~ "

Haiyooo ! Ruginya ! .. Adik pulak kejutkan Wieya ~ .. 

Dalam hati asyik tanya je .. agak-agak .. apa yang dia nak cakapkan ehh ??

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

4 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

die nak cakap....

buat elok2 spm :)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

suka sampai termimpi2.. hahaha.. comel je
maybe dia nk cakap goodluck kot dekat awak :p

dhia adawiyah said...

@Rapunzeel Cikilolo haha .. a'ah ekk ..?

dhia adawiyah said...

@Sayidah Nafisah Ruslan haha . mungkin kott .. wahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...