Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 13 November 2012

Follower 555 | Blog Tyrannosaurus

Assalamualaikum ~

Hehe .. di suatu saat ku berfikir ~

"Uisshh ? Dah lama che' tak review follower-follower setia che' .."

Al- maklumlah.. agak busy dengan exam.. Ini pun, curi-curi masa update blog and blogwalking ke blog-blog blogger lain. Memang dah lama tak blogwalking .. bila dah blogwalking, rambang mata tengok banyak blog semuanya lawa-lawa  ! Tapi, Wieya hanyalah insan biasa.. banyak kekurangannya. Tak adalah famous mana *tapi, ada hati nak review orang. 

Tujuan Wieya, nak memperkenalkan blog blogger lain .. hehe .. mengeratkan sillaturahhim la katakan ...

Warghhh ! Excited ~

Lepastu, patah balik ke dashboard blog -> view blog .. Follower 555 . Alhamdulillah ! .. Nak dekat setahun, dapat capai angka ni .. tapi , ni semua dengan hasil sokongan blogger-blogger semua. hehe ..

Ouh ya ! Jauh merepek pulak . 

Blog Tyrannosaurus ..

Tyrannosaurus ??



                                           Errrr .... ? ?
                                                                       .
                                                                   

                                                                       .
                                                                     

                                                                       .
                                                                    

                                                                       .
                                                                     

                                                                       .
                                                               
Eh ? Gurau je .. haha .. Of course la Tyrannosaurus yang ni ..

Comel kannnn ??

Tapi .. Setelah Wieya jadi stalker dan silent reader dekat blog Tyrannosaurus ni .. baru Wieya tahu .. pemilik blog ni.. Kak Anis Syazwani .. Haa .. tak caye ? Boleh ke blog Tyrannosurus .. Putih, suci dan bersih ! Wieya suka sangat konsep dia ..

Kepada sesiapa yang rajin tuu .. boleh follow blog Tyrannosaurus ni ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

• deΔr MΔRDIHΔH• said...

Haha comell jea. btw follow blog ni jugak bytheway ANDA DIPILIH UNTUK JOIN segmen saya http://kitabinabersama.blogspot.com/2012/11/segmen-ingat-kita-kawan-untuk-selamanya.html Tenkiu tenkiu

Fendy said...

tahniah2...dah makin ramai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...