Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 23 October 2012

Misi Pencarian 1 : Loket


Assalamualaikum ~

Tadi , saja cuba google benda tak berfaedah dekat google .. ( erk ? Macam pelik je ayat tu? ) . Ok . Terlintas di fikiran ini pula , hati ini .. teringin nak pakai loket. Dulu, masa meningkat remaja.. Wieya kurang suka dengan aksesori. Tapi, sekarang .. rasa keinginan itu ada.

Dan .. pencarian pertama adalah LOKET yang berbentuk HATI. ( Wahh.. So sweet ! ) .. Sebagai contoh?

 Lawa kan ? Menarik hati kan ? .. Bersinar-sinar cahaya memancar bila tengok loket ni .. wahh ..

 Ok. Kalau ada masa terluang, Wieya akan cuba survey mana-mana kedai atau shopping complex. Kalau tak dapat rantai loket , charm macam dekat atas ni pun jadi lah. Janji ada "Love-love" tu . hehe ..

Pencarian akan dimulakan. !

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

saya pun tak suka aksesori sebenarnya.. tapi bila tengok rntai hati macam ni.. terus rasa nak ada satu.. tapi xnak beli sendiri.. nak minta orang lain belikan..hehehe

Rapunzeel Cikilolo said...

sweet. nk bagi hadiah kat org ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...