Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 10 August 2012

Thank You Belog Kayangan and its owner



Assalamualaikum ~

 Entri ni kiranya bersambung la dengan entri ni ..


Haa ... memang risau sangat masa ni .. rupanya ada juga insan yang merisaukan Wieya .. punya blog . kahkahkah ..

Ada seorang penulis blog ni .. seorang gadis , selalu .. rajin singgah ke blog Wieya. Komen - komen .. nak tahu ? Dia lah yang paling banyak komen di blog Wieya.

Top commentor beb ! Wieya memang happy sangat bila dia sudi komen di blog Wieya yang ... errr .. tak berapa nak comel ni .. saat blog Wieya di hack , Owner blog kayangan ni rajin tanya pasal blog Wieya melalui email. Wieya memang menangis bila baca email daripada dia . berjujuran hingus air mata ni .. sebak sangat !

sesungguhnya ..Memang tak jemu ke blog Wieya . Terima kasih sangat - sangat ! .. tiada apa yang boleh Wieya berikan selain daripada ini .. Oh ya ! Owner nya pun comel tau !

 Nak tahu siapa yang Wiey maksud kan ?? KLIK SINI UNTUK KE BLOG BELIAU.
Terima kasih banyak - banyak kepada semua yang sudi follow .. like dan komen - komen !
Arigato Gonzaimasu .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

4 comments:

Sally Yatiey said...

Jom terjah! :D hee

Sayidah Nafisah Ruslan said...

hey ini sudah lebih!!! hahahaha

malu seh.. :D

walau macam mana pun, terima kasih jugak dekat awak sebab sentiasa datang ke blog saya.. hehehe

lepas ni kalau kena hack lagi, kita pakat hentam dia ramai2 okeh! :D

takmo nanges2 dah :p

-meeSUPERGIRL- said...

wah dapat award ..... :)

salmiah said...

first time singgah ke blog nie..selamat berkenalan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...