Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 1 August 2012

Siapa Follower bertuah blog Dhia Adawiyah ini ? No 500 ? .. Jom tengok !



Assalamualaikum ~

Alhamdulillah .. rezeki di bulan ramadhan lagi .. Follower blog Wieya dah mencecah 500 . Yuuhuuuu ... ! 

Tak sangka Wieya akan sampai ke tahap ini ... terima kasih juga kepada awak , awak , awak semua yang sudi baca entri , datang ke blog Wieya ni walaupun tak seberapa . Wieya terjun join bidang blogging ni sebab nak berkenalan dengan semua orang ! 

" Hai awak ! " *Lambai - lambai tangan.

Tanpa awak semua , tiadalah Wieya di sini .. bla ... bla ... blaa.. << ucapan panjang sangat , jadi .. kita pendekkan. Tak penting pun ..

Haa .. nak tahu siapa follower yang bertuah  tuu ??? ... ekekek ...  
JENG ! JENG ! JENG !

 Nampak tak ?? Ekeke .. mesti nak tahu siapa nama dia kan? Haa .. FAIZUL OSMAN.
Nasib baik Faizul ada tinggalkan jejak di komen .. kalau tak , Wieya tak dapat ke blog Faizul sebab tak ada link blog dia dekat profile .. macam ni ..

Nampak ? Yang Wieya kotak kan tu .. Kalau ada link , tulisan dia warna biru .. jadi , senanglah orang nak ke blog kita bila kita follow mereka. OK ? .. Kan senang tuu .. macam mana nak buat ? 

OK , kat sini Wieya ada sediakan tutorial  . Eh ? Bukan Wieya , BelogKayangan yang buat tutorial . Kalau ada sesiapa nak buat juga , boleh rujuk tutorial ni .


Ada follower Wieya , tak ada link blog dekat profile , tak tinggalkan jejak .. Wieya tak dapat nak ke blog mereka . Follower No 444 Ini pun Wieya tak jumpa lagi .

Siapa follower bertuah blog Dhia Adawiyah ini ? No 444 . Siapa ? siapa ?

Kalau ada sesiapa yang kenal Follower No. 444 , tolong inform pada Wieya eh ..

Ucapan Wieya kepada Faizul ..

" Terima kasih sebab sudi datang ke blog Wieya yang tak seberapa ni , terima kasih juga sebab sudi follow blog Wieya. Wieya tertanya - tanya juga ehh ? Kat mana awak jumpa blog Wieya ni eh ? Apa yang membuatkan awak nak follow blog Wieya ni ? .. Haa .. jawab - jawab . haha ..

Walau apapun , anyway , anywhere , somewhere .. apa "Where-where" lagi "   Terima kasih banyak - banyak .. ! Jom , buat rombongan Cik kiah teruusss pergi ke blog Faizul Osman . ^.^



Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Faizul Osman said...

ye!!! dpt review... thanks sb bg thu tutorial letak link kat profile... selama ni nak buat tp tak tahu care... terimakasih lah ye..

dhia adawiyah said...

@Faizul Osman oh . ok . same - same . tak da hal lah .. small matter . hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...