Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 1 August 2012

Perhatian ! Kepada wanita , perempuan .. PRIVATE kan gambar anda !



Assalamualaikum ~

Tolong sebarkan maklumat ini .

Wieya ada terjumpa satu page ini melalui blog Yuliana Wahit . Page ini mengumpul gambar- gambar yang SANGAT TIDAK ELOK ! Diulang semula , SANGAT TIDAK ELOK .. untuk tontonan ramai .. tak kiralah gambar apa . gambar tidak menutup aurat ke , hape ke .. gambar tidak menutup aurat yang penting pun ada ! ! .. Astgharafirullah . Siapa yang sanggup buat FB macam ni ?? .. Mendedahkan perkara - perkara yang tidak elok !! ...

 Wieya kreditkan kepada Yuliana Wahit


Private kan la gambar peribadi anda , Kalau tak mahu perkara seperti ini berlaku kepada anda.  Sebarkan .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

7 comments:

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Thanks for info , tapi diorang still degil tak nak private :(

#Come visit my blog fienadollixious.blogspot.com

Crafty Nieya said...

yup ! betul tue wieya.jum pakat-pakat report sekali.nieya dah report dah.teruk sangat page tue.sampaikan dah ramai blogger2 terkenal terkena.masuk sama.takuutnye nak upload gambar lepas nie.huhu.memang teruk sangat.astaghfirullah

I love Sleep said...

slalu gak nampak ada sorang ni asyik post link kat group blog.. bila tengok gambar gurl sexy2.. tp xde pula nak jengah bila nmpk mcm tu.. juz ternmpak dkt pix kecik je.. nasib baik la sy mmg x letak gmbar dlm fb.. juz guna gmbar kartun je..

dhia adawiyah said...

@✿ Fiena Saffaruan ✿ welcome . hmm .. :( itulahhh ..

dhia adawiyah said...

@Crafty Nieya wow ! yeke ? ishh .. teruk juga ..

dhia adawiyah said...

@I love Sleep hm .. betul2 .

Uncle Jonni said...

yep,... takut gambar akan disalahgunakan ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...