Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 16 August 2012

Pengumuman penting daripada Zinnia Z A Online Shop




Ok. Di sini Wieya ada copy paste pengumuman daripada page mereka sendiri . Walaupun panjang lebar  .. baca tau ! ..

Bismillahirrahmannirrahim ..
Salam semua =) apa khabar ? Mesti semua dah tak sabar nak balik kampung masing2 kan ? kami pun sama jugak . weee ;) okay , sebelum nak balik kampung nak beraya ni , kami ada pengumuman penting ;) sila tarik nafas dan bertenang =)


Berikutan kontroversi2 yg semakin hari semakin hebat tentang vitamin C dari supplier saya , F yang dikatakan sama dgn Vitamin C SHAKLEE , jadi di sini kami ingin mengumumkan kami tidak akan menjual lagi Vitamin C beliau lagi kerana kami dah pn membuat keputusan untuk menjual Vitamin2 dari Shaklee pula . 
No ID Shaklee kami 882322. 
- Jadi selepas ni , kami tidak lagi menjual Vitamin C dari pihak beliau. 
- Segala testimoni dari pihak beliau sblm ni, kami akan remove juga . 
- Bukan bermakna kami katakan Vitamin C beliau tak bagus , cuma sampai bila kami mahu menjual yg tiada brand , tak tunjuk kkm dan sijil halal dan tak tahu asal usulnya kan ?? … suatu masa nanti,semua akan lebih utamakan brand apa sebelum membeli dan secara peribadi kami ingin katakan bila melihat depan mata dan merasa sendiri Vitamin C Shaklee, memang sama bentuk dan rasa masamnya spt vitamin c supplier sblm ni . Tapi supplier sebelum ni kata ia bukan Vitamin C Shaklee . Jadi terpulang pada anda semua sama anda nak kata sama ke tak . ^^

Dan sekarang, kami dah buat keputusan nak start jual Vitamin C dan vitamin2 lain dari Shaklee pula. Kami baru tahu , kita semua sbnrnya boleh dapatkan Vitamin C Shaklee tu dengan harga yang jauh lagi murah. 
- Kalau kami tahu dr awal tentang produk Shaklee ,memang awal2 lagi kami jual . tambahan lagi, rupanya memang ramai sangat pengguna setia Shaklee ni kerana dikatakan produk yg amat berkualiti dan bagus utk seluruh isi keluarga. ( apa yang bagus ? nanti kami akan cerita kemudian , tentang satu2 produk Shaklee =) ) 
- oh ya, sekarang kami dalam proses mencuba Vitamin C , vitamin E dan yang lain dari Shaklee , nak rasa sendiri keberkesanan nye . Ye la , benda kami nak jual, so kena try dlu .tak nak la kan main jual je tanpa cuba. Alhamdulillah, memang terbukti keberkesanannya walaupun baru je kami mula makan produk Shaklee ni.

Sepanjang kami menjual Vitamin C yg blh dikatakan xde brand sblm ni , di mana supplier kata bukan dari jenama Shaklee , dia dapatkan dari klinik doktor pakar . memang ramai was2 , memang ramai yg nak tahu brand apa sebab benda ni benda yg mereka nak makan, tapi ramai yg membeli juga atas dasar pengalaman2 orang lain termasuk kami sndiri yg dah makan Vitamin C nih. Memang ramai berpuas hati dengan Vitamin C dari beliau . 
- Jadi kalau ada sesiapa yg masih nak membeli Vitamin C beliau, boleh pm kami dan kami akan bagi link fb page or no contacts beliau =)

Kenapa kami pilih Shaklee ???? kerana Shaklee menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang sangat baik. setiap produk Shaklee ada serial number nya. 
- So in case kalau ada apa2 berlaku , kita boleh rujuk serial number tu and buat report . Setiap botol2 produk ada label Shaklee yang sah ! apa isi kandungannya , lengkap dengan info utk anda semua . 
-  Jadi memang betul sangatlah keputusan kami utk beralih menjual vitamin2 Shaklee pula ! =) Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.
 
- Jadi, sesiapa yg nak mencuba vitamin c Shaklee atau produk2 lain Shaklee , boleh sms 019 3443650, bb pin 21B2EFEB or email zalovezinnia@gmail.com.
 
- Setiap pembelian produk Shaklee anda di Zinnia Z A Online Shop , anda akan dijemput ke group tertutup ekslusif di facebook ( ada beribu2 pengguna setia Shaklee dan boleh lihat mcm2 testimoni dari pengguna produk Shaklee ) dan anda layak jugak menerima konsultasi percuma dan jadual makan serta2 tips2 ekslusif dari kami .=)

Dan jika anda ingin mencari pendapatan sampingan , mari turut serta dengan kami . sebab kami mempunyai support group yg sangat2 membantu kita semua jika ingin buat bisness . pada yg ramai bertanyakan macam mana mahu turut serta dengan bisness kami sebelum nih, ayuh , come join us !! Shaklee menawarkan cara2 utk anda meningkatkan tahap kewangan dan gaya hidup yang memuaskan =) Jika berminat , leh hubungi kami di no seperti yg diatas .

Yang pasti, kami dah tak sabar untuk memulakan bisness produk Shaklee ini ! :D sebab kami dah jumpa produk yg terbaik dan lebih baik di antara yang lain . : D Sekian dahulu buat masa ni , nanti kami update lagi ye ;) apa2 pun , kami mengambil iktibar dari pengalaman sebelum ni dan ingin memohon ampun dan maaf kepada semua jika ada salah silap kami sepanjang bermuka buku ni . Kita jumpa lagi lepas raya dan kami akan terus berkongsi tentang kebaikan produk2 Shaklee dari semasa ke semasa.

Utk semua yg pulang ke kampung, pandu hati2 ye . Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. ^^


( penjelasan yg amat panjang , harap semua faham serta jelas di sini dan segala keputusan kami tiada paksaan dari mana2 pihak )

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...