Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 26 July 2012

Yeay ! .. ada sesuatu yang baru ..



Assalamualaikum ~

Alhamdulillah .. 

Pertama , ada berita baik . 

Kedua , ada berita yang tak baik . 

Yang mana nak tahu dulu ? Ok lah .. Wieya bagi tahu berita baik dulu ea ..

Yuuuuhuuu !! .. Lawa tak ?


 Haha .. baruuuu .. ada bau kedai tak . ekeke ..

Inilah berita baik nya , tercapai juga hajat Wieya ni , nak kan menu bar comel - comel yang dah lama Wieya idam - idamkan. Maklumlah , orang tak reti nak buat .. haha .. hari tu pernah buat sekali , tapi ~ buruk bebenorrrr ... ! .. besar macam gajah ! ..


haha .. So , Wieya pun survey ke blog - blog yang ada ambil tempahan menu tab .. selepas tiu , jumpa ... BLOG NABILA MEDAN. BLOG NABILA MEDAN ni ada terima pelbagai  tempahan. Contohnya , edit full blog ( template denim only ) , header , banner , menu tab .. and more .. kalau nak tempah atau survey ke blog Nabila yang super duper cute ni .. boleh klik .. NABILA MEDAN : TEMPAHAN.

harganya pun murah ! .. Wieya puas hati .. Nabila ni macam tau -tau je Wieya ni jenis yang simple .. tak suka serabut - serabut. haha ... terima kasih banyak - banyak !

Oh ya ! kalau masuk ke blog Nabila .. memang lawa ! Freebies , comel - comel sangat ! Geram Wieya tengok !

Oklah .. Wieya nak beritahu berita tak baik pula .. tapi , next entri okay .. tangah sedih ni ..
next entri .. nak pergi ! kenapa tak dapat pergi ??!

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...