Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 6 July 2012

Terima kasih kepada blogger ini kerana menggantikan yang telah HILANG.

Assalamualaikum ~

Alhamdulillah .. Pertama sekali , Wieya nak ucapkan ribuan , jutaan terima kasih kepada BLOGGER INI kerana telah menjadi pengganti kepada follower yang telah hilang semalam. Semalam , sempat la online sekejap .. hari tu .. ada 422 , tiba-tiba jadi 421 .. aikk ? Wieya ada buat salah ke ? . Hm , tak pelah . Tak kisah . ^.^ Yang patah tumbuh , yang hilang berganti .

Hari ni .. cuma nak check blog je . tengok-tengok .. ada 422 . Alhamdulillah.


Wieya tak kisah kalau ada orang nak follow blog Wieya dengan rela hati dan unfollow blog Wieya dengan rela hati. Sebab sesiapa yang follow Wieya tu , Wieya mesti akan follow balik. Prinsip WAJIB ! Sebagai tanda Wieya berterima kasih dan hargai sebab sudi follow blog Wieya yang tak seberapa ini .

Tapi ~ ada juga blog yang Wieya tak  dapat follow sebab tak ada link untuk Wieya ke blog dia n follow kembali. Sebab itulah ,kalau singgah ke blog Wieya .. jangan lupa tinggalkan jejak di shoutbox . Gerenti Wieya follow back !

 Tapi kan ?? . kenapa bila Wieya follow blog orang , tak de keluar gambar blog Wieya ?? yang keluar .. gambar ni aje ? kenapa ek ??




Apa yang Wieya harapkan ~ hanyalah follower yang  suka membaca entri yang Wieya taip. Kepada blogger ni , terima kasih  banyak-banyak. Jangan pernah bosan dan jemu untuk membaca di blog Wieya. hehe ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

1 comment:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html mari j0in sini..banyk hadiah menarikk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...