Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 13 July 2012

Siapa follower bertuah blog Dhia Adawiyah ini ? No 444 . Siapa ? siapa ?



Assalamualaikum ~

Alhamdulillah , sekali lagi follower Wieya semakin ramai . haha . tak kisah pun . Wieya cuma harap ada yang suka baca entri - entri merapu dan komen di blog Wieya ini . Wieya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi berkunjung okey . 

Dan kepada follower 444 iaitu ,  Su  sebab sudi follow blog Wieya dan melengkapkan follower 444 . terima kasih juga kepada semua . Tanpa anda , tiadalah 444 .

Maaf semua , Wieya tak dapat pergi ke blog Su sebab Su tak ada tinggalkan jejak di shoutbox atau di kotak komen . dan juga , maaf Su , Wieya tak dapat ke blog awak sebab tak ada link biru untuk ke blog awak ..

... Kalau ada link warna biru macam blog Fatin Bieha Samsol ni .. barulah Wieya boleh ke blog You allssszz . hehe ..


Kalau ada singgah ke blog Wieya ni , jangan lupa komen - komen di blog Wieya dan tinggalkan pesanan di shoutbox . Wieya akan terjah ke blog korang . Semestinya .

Perhatian !! 

Kalau ada sesiapa kenal Blog Su ini , tolong tinggalkan url blog Su di komen tau supaya Wieya dapat ke blog Su dengan riang hati . haha . kalau Su ada terbaca entri istimewa ini juga, tinggalkan jejak di shoutbox ye ..

terima kasih ..


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dearr..banyak hadiah menarikk

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dearr..banyak hadiah menarikk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...