Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 1 July 2012

Segmen "I PICK U"

Ya .. nak buat pengakuan ni .. Wieya tengah boring sangat - sangat . Tak tau nak buat apa ? So , merajinkan diri tahap maksimum blogwalking ke blog blogger yang lain dengan penuh senyuman di hati . *kuang kuang kuang ~

Alamak ! Terjumpa pulak blog yang buat segmen simple , menarik hati and nice ! .. Senang . Siapa nak join boleh join . Tak rugi pun kan? Kita boleh blogwalking ke blog lain .. bak kata pepatah .. " jauh perjalanan , luas pengetahuan " *eh ? Pepatah reka sendiri ke tuuhh ? . Kita pun dapat banyak info melalui blog lain kan ? Dapat betulkan apa yang tak betul .

Orang lain pun boleh blogwalking ke blog kita dengan gembiranya. Nak join ? Boleh klik pada banner atau TEKAN SINI . TQ . Have a nice day , everyone .~

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

3 comments:

Ammar Are-liff said...

Rajin dia ber-blogwalking.. hahaha,

dhia adawiyah said...

@Ammar Are-liff Huhu .. trime kasih .. terima kasih .

Alynn Nyzaa said...

sy singgah BW~
boleh x mntk jasa baik undi header saya? cara2 kat sini >> http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

plus, jom join GA best ni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

happy blogging! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...