Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 20 July 2012

Sambut ramadhan 2012 pertama kali dengan blog dan ... header ramadhan ! !

Assalamualaikum ~

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan ! .. 

Alhamdulillah .. Ini pertama kali Wieya sambut Ramdhan dengan Blog Wieya . Yela , Wieya bikin blog ni tak silap , november tahun lepas  .

Gembira sangat ! .. Dan ~ Bersempena dengan kali pertama Wieya sambut ramadhan dengan blog ni .. Wieya gatal tangan nak buat header bersempena dengan bulan ramadhan yang mulia ini . Hihi .. header ni hanya sementara di bulan ramadhan. Lepas ni akan ditukar kepada header yang asal. Upss ? Ada maksud tersirat ke ? haha ..


                                  Hak milik Wieya tau ! Jangan Cilok !

Ianya juga Untuk menaikkan semangat Wieya untuk terus berblogging. Lawa tak ? Cun tak ? gempak tak ? haha .. tak perlu nak gempak sangat .. photoscape je punss .. Saja nak rehatkan diri , minda dan otak selepas buat kerja kursus pendidikan seni visual. Memang letih. Wieya ambil kerja kursus folio kasut kanvas. Harap - harap , usaha Wieya berbaloi.

Sedih juga la .. :( sambut ramadhan tanpa insan tersayang. Tanpa kita sedar juga masa jugaberlalu dengan pantas.

Wieya juga nak mohon maaf andai ada salah silap atau kesilapan yang telah Wieya lakukan kepada sesiapa sama ada sedar ataupun tidak. Kepada semua yang rajin baca entri Wieya malam ni .. Terima kasih banyak - banyak . Jangan lupa tinggalkan jejak di shoutbox supaya Wieya boleh buat lawatan tak rasmi ke blog korang .

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri * puasa pun baru mula  Bulan Ramadhan Al Mubarak kepada semua. Puasa , terawih jangan tinggal. Jangan lupa doakan Wieya berjaya dengan cemerlang dalam SPM tahun 2012 ni .. 

Wasalam ~ 

My Heart Whispers : Esok sahur dengan sambal hitam .. sedappppp ! Pernah makan ?? haha ..


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...