Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 9 July 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.



Assalamualaikum ~



Pengumuman ! Pengumuman !!

Di sini ada seorang blogger yang rajin menganjurkan segmen. Segmen ini juga adalah segmen pertama beliau sepanjang beliau berblogging . Betul tak Fadzmie ? Betul kan?.

Oklah . Di atas tu adalah banner segmen kepada segmen ini dan segmen ini dianjurkan oleh Fadzmie. *Wooah , banyaknya "segmen" ? .
Kita boleh blogwalking ke blog - blog lain dan mengeratkan hubungan sillaturahim sesama blogger. hihi.

BERITA HANGAT !!!

Senarai bloglist yang akan dikekalkan sampai ke penghujung tahun ini .. LAMANYA !!! .. Dan ~   Fadzmie akan membuat 3 cabutan random di mana 3 blog bertuah ini akan menerima topup bernilai RM50 setiap satu. Nak tak ? haha .. Nak join , boleh terus klik pada banner okey .. ! Cepat join , sebab tarikh tutup nya 01 Ogos 2012 tau !

Sekian , Wieya nak sambung buat folio seni ni .. banyak lagi yang tak siap ni . Bye . Assalamualaikum .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

8 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

menarik jugak ni :)

Hazwani Harun said...

Singgah dr segmen yg same =)

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z datang sini :)
dari segmen yg sama

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Diera Tekikushika said...

hai slm perkenalan. dtg mlwt sini. jom g blog saya pulak meh.. =)

Mia Liana said...

singgah sini..

http://www.mialiana.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Ct Noraishah said...

hai..dari segmen yang sama. jom singgah

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Asalamualaikum Tuan blog !

Yaya dari segmen yang sama . Jemput singgah ye . ^^v

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...