Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 18 July 2012

Hanya dengan membaca doa , bekas makanan akan pecah sekiranya ada bacaan santau pada makanan tersebut ??!



Assalamualaikum ~

Uishh ?? Biar betul ... Haa .. percaya tak ??.. Wallahu'alam.. Inilah yang Wieya baca masa blogwalking sekejap ke BLOG INI.  Hoho .. tak boleh lama - lama , esok ada exam . By the way , terima kasih sebab sudi follow blog Wieya yang tak seberapa nak bagus ni .. Terima kasih banyak - banyak.

Ha ! Sambung balik tajuk tadi .. betuiii kaa ? Hanya dengan membaca doa , bekas makanan yang mengandungi bacaan santau akan pecah serta merta ?? 

Sekali lagi .. Wallahu'alam .. Hanya Allah yang mengetahui dan menentukan segalanya.

Oh ya .. nak baca entri penuh nya ?? KLIK SINI ( Pendinding Diri )

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

dulu saya selalu amalkan doa ni.. tapi sekarang tak lagi.. tak tahu lah kenapa.. lepas ni saya akan amalkan nya semula :)

dhia adawiyah said...

bagus tu @Sayidah Nafisah Ruslan , wieya pun nak amalkan juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...