Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 14 July 2012

Butterfly - Melly Goeslow versi laju



Assalamualaikum ~

haa .. Inilah lagu butterfly versi lain  yang Wieya cakap ! .. lagu yang Wieya ceritakan ni .. rentak dia laju .. macam butterfly remix version . dance version pun ada jugak !

kalau menari sambil nyanyi lagu ni mesti best ! *nampak gedikss je ..



Lirik untuk lagu ni pula , sama saja .. lebih kurang . So , kalau nak lirik dia . boleh rujuk ke ENTRI NI .. yang lainnya .. lagu ni Melly Goeslow seorang aje yang nyanyi .. Andhika Pratama yang muka jambu tu tak ada . hehe .. 



Mula - mula , Wieya punss tak kenal siapa Andhika Pratama ni ? Rupanya dia ni ..


Ala .. yang nyanyi lagu Butterfly dengan Melly Goeslow ini juga lahh .. haha . Actually , memang tak kenal pun .. -.-'
 



Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...