Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 1 July 2012

Blog Dhia Adawiyah Di Review oleh ... ??

Assalamualaikum .
Hanya ingin memaklumkan ... betapa happy nya hati ini ..

Wahhh !! Rasa nak menjerit aje .  Suka sangat . Bersyukur . Sebab ni baru kali ke berapa blog Wieya di review ? Maklumlah , blog tak berapa nak famous ~ tapi tak apa . Alhamdulillah. Kalau ada rezeki tuu .. tak kemana kan ?

Blog siapa dan siapa yang rajin me - review blog Wieya ini ? EHehe .. Ni la blog nya .. Blog Pecinta Pink . memang PINK sunggoh la blog nya .Tapi ! Tapi ~ Bukan blog Wieya aja yang di review . Ramai lagi .. dan , Ada sebab tau kenapa blog Wieya di review .. sebab Wieya jawab soalan bergambar di entri Blog Pecinta Pink a.k.a Akmar .


Macam Wieya cakap tadi .. kalau ada rezeki tuu .. tak kemana kan ?*ulang balik ayat tadi
Akma ni memang rajin.. siap hantar mesej kat cbox lagi tuu ..


Huhu.. terharunya . Terima kasih banyak - banyak Kak Akmar. Oh ya , nak tahu tak apa yang Kak Akhmar tulis tentang blog Wieya di entri nya ? ekeke ~ senyum lebar macam kerang kena goreng. Eh ? kerang kalau kena goreng tersenyum ke? Ok. abaikan aje. soalan merepek tuu ..


 Nampak tak ? Kalau tak nampak , boleh pergi ke blog sebenar .. selepas habis baca entri ni . hehe ~ OK.


Pujian tentang header . Baru je beberapa hari Wieya tukar. Tranformasi la katakan .. header tu pun buat sendiri .. sampai pukul 1:45 pagi walaupun hari keesokannya sekolah ~ itupun hasil doodle daripada seorang blogger. Comel tak ?  Simple n nice kan ? Boleh tengok entri ni .


Comel kan doodles tu ? cantik, menarik , tertarik , doodle memang daboom .  *dah mula merepek balik dahh ..

Ahaks ! .. yess , dalam blog Wieya ada pasang lagu. tapi , kadang - kadang je. ikut mood , kerajinan dan kemalasan la . hehe .. tapi , okey ke Wieya letak ? Ataupun benda ni mengganggu you all ? Tak ape .. boleh PAUSE kan benda alah tu . Tapi kan , gempak kan lagu dalam blog Wieya ni ? *masuk bakul angkat sendiri . Lagu bersemangat sunggoh !

Kalau nak blogwalking ke blog lain yang di review ini pun boleh juga. Nak follow pun boleh . Kalau nak , boleh ke ENTRI NI . Di entri ni , Blog Pecinta Pink ada review banyak lagi blog lain. Boleh terjah okey.

Assalamualaikum . Bye ~ senyum selalu.




Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

4 comments:

CikMai said...

fewitt kene review.tp mmg betul pun ...sejuk hati dtg blog ney..kemas jerr

Romeo Laut said...

Untunglah kena review. Heheh. Apapun, rasa ok datang blog ni walaupun kali pertama. ^_^

dhia adawiyah said...

@CikMai Hah ?? Yekew . terharunya .. terima kasih . insya allah . kalau ada bajet lebih , Wieya pasang air con . hikhik . gurau je .

dhia adawiyah said...

@Romeo Laut hehe .. yekew . terima kasih . thanx sebab sudi komen .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...