Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 19 July 2012

" Anugerah Terindah " best ! menyentuh jiwa dan perasan lahh !



Assalamualaikum ~

*kesat air mata dengan hingus duluu ..

Tadi .. saja - saja laa tengok videoklip lagu dekat you tube .. tiba - tiba .. terjumpa videoklip lagu ni ..

[ MTV ] Aril AF7.
Anugerah Terindah.

Nampak tak ? Haa ..  Hati ni terdetik dan jari jemari Wieya ni pula gataiii nak clik dekat videoklip tuu ..

Masa kali pertama tengok .. memang best ! .. Cara Aril layan baby tu .. Alolo ~ nampak sweet sangat .. Like father like son . Lagu ni memang sedap bagi pendapat Wieya laa walaupun ada yang kata tak sedap dimakan didengar .. Hoho , pendapat orang berbeza - bezakan ? Tak semuanya sama. Wieya just kongsikan kepada semua. Mana tahu , ada yang suka ke ?? Hihi ..

- Tapi , bila nak sampai ending dia .. rupanya baby tu ...
- masa dia sampaikan lagu dan menyanyi dekat atas pentas .. tiba - tiba ?? Aril ..

Banyak persoalan dan suspen  yang Wieya bagi kan ? haa .. tengok laa .. tapi kaann .. tak tahu la kalau Wieya yang terlebih feeling sedih ke hapee kann .. walau apa pun , WAJIB tengok ! .. mesti korang nak nangis . One more thing , haha .. tak tahu la kalau wieya adalah manusia yang sudah ketinggalan zaman baru nak tengok video ni .. haha

Wieya pun banyak kali ulang tengok video ni .. nak tahu tak ? Wieya tengok wajah Aril dalam videoklip ni .. macam berseri - seri je ..  terlebih make up ? tak pe ... I LIKE !! Sebelum ni Wieya memang tak berapa nak minat Aril ni .. Tapi , sekarang ... Adalah sikittt .. Wieya suka dia buat gaya macam ni .. hikhik .


senyuman mu menawan ~ kau buat hatiku tertawan .. *lagu " untuk dia "

Nak tahu ? Jom layan Videoklip ni .. memang menyentuh hati , menyentuh jiwa , perasaan , limpa , paru - paru .. jantung ..

My Heart Whispers : Kalau Wieya ada pasang lagu dekat blog ni .. jangan lupa PAUSE dulu baru tengok video ni .. Tempat nak pause tuada dekat sidebar sebelah kanan. cari je ek .


Siapa yang dah tengok , bagi tahu Wieya tau kalau korang nak nangis ke hape .. Wieya pun nak join sekali ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

10 comments:

Miss Fifi said...

bestnye lagu ni.
budak tu sangat comel.
mata dah masuk habuk :'(

Hajjatul Darwisyah said...

Nak letak lagu nieyh kat blog Fira la :)
Best-2

Iha Zaliza said...

Tengah otw nak tengok, tak minat kat dia gak tapi entry ni buat saya TERgatal nak tengok. Hehe..

Masmira Masri said...

suka gila lagu nih ok...vc dye pun mmg tangkap leleh


do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/wedding-preparation-videographer.html

dhia adawiyah said...

@Miss Fifi ;( mata masuk habuk ?? jap , wieya pergi amik tisu .

dhia adawiyah said...

@Hajjatul Darwisyah letak la .. besttt ..

dhia adawiyah said...

@Iha Zalizaehek ?? tergatal ek ??

dhia adawiyah said...

@Masmira Masri bukan leleh dahh .. nak pengsan dahh

Sayidah Nafisah Ruslan said...

video yang menyentuh hati :')

dhia adawiyah said...

@Sayidah Nafisah Ruslan menyentuh hati kan ?? budak kecit tu cakap "abang" bila lelaki tu amik dia .. sedihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...