Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 10 June 2012

Yee .. Aku tahu ..

Hm ..


Situasi 1 :

Baru balik dari makan KFC dengan family . Singgah kat tempat orang jual buah jambu batu sebab adik kecik ( no 4 ) menggedik sibuk nak makan jambu batu. Bila nak  beli tuhh , adik-adik je keluar beli , me? Stayed in the car. Malas nak keluar ! Sambil-sambil tu , tengok adik beli . Tetiba akak yang jual jambu tu pandang-pandang je .. eh ? apsal pandang-pandang orang ?? And then , akak tu ada cakap something dekat adik ( no 2 ) .

Bukak sikit tingkap kereta .. panggil adik ( no 2 )

Me : Kakak tu cakap ape kat kau tadi ?? * nak tawuu ~

Adik ( No 2 ) : Takk de  ~ Kakak tu cakap , Iffah ( no 4 ) lagi comel daripada kau. Adik lagi comel daripada kakak . -.-" yess , i'm jealousing right now.



Situasi 2 :

Dalam kereta , on the way nak pergi hospital melawat pak cik yang sakit.

Adik sepupu : Anyah ( No 2 ) , Abang Muiz cakap , Anyah lagi cantik daripada Kak Yong ( me ).  -.-" ( Die cakap, betul -  betul dekat tepi telinga Wieya . macam Wieya tak ada dalam kereta tu je .
Family dalam kereta , semua terdiam.


Adik Wieya no 2 tu sengih je .. okey , fine . Sedar diri ni .. Masa tu tengah pakai selendang ~ . Spoil mood . Bukak selendang tuuhh .. pakai tudung bawal je . Okey , fine . Dah tak lawa , buat pe nak buat lawa lagi kannn .. Tolong KLIK SINI

my Heart whispers : tak apa ~ masih bersyukur dengan pemberian - NYA. mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berkalu . kannnnn ??

  

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...