Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 10 June 2012

Status kelakar Najwa Latif - kosong

Haha .. hari jumaat kelmarin , online sekijap *sekejap . Godek - godek status orang .. haha . terjumpa pulak status sorang blogger ni .. hehe .. Wieya pernah tempah buat header kat Afina . Murah sangat . Afina buat pun cantik . Tak taulah Afina ambil tempahan lagi ke tak ??

Oh ya , pasal status yepp .. Bila Wieya baca .. Wieya tergelak sorang-sorang .. haha .. 

 Haha .. kelakar kan? Tapi , tak taulah kalau ada yang tak gelak atau tersenyum kambing . hehe .. Tu maknanya , ada penyakit "Tak da perasaan" haha . gurau je . maybe tak kelakar bagi korang . Well .. pendapat lain-lain kan ??

Lagu sahabat - Najwa Latif yang Wieya pasang kat blog ni pun sedap jugak .. sedap didengar ~ Sedap tak ?? haha .. Boleh Klik LIKE tau .. 

Alamak , lupa lagik .. Afina ni pun ada blog ,  sesiapa yang nak buat rombongan meminang ke blog Afina .. Boleh KLIK SINI .. Tapi , konfem -  konfem family Afina reject sebab masih muda dan cute . Haha ..KLIK SINI

My Heart Whispers : Mari selamatkan telur penyu daripada terus pupus ! KLIK SINI

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

Wanieys said...

hehehe...lwk ar....

Eiqa ciK said...

La ingat apa tadi..hehe
Lawak le.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...