Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 29 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu

Tadi .. dengan rajin nya Wieya blogwalking. Buat rombongan ke blog - blog para blogger. Tapi ~ rombongan sorang - sorang ajela sebab tak ada sesiapa nak temankan. hihi. ada sesiapa nak temankan? ..Oklah .

Tadi , tengah- tengah rajin blogwalking juga .. terrrrrrjumpa pula blog seorang blogger ni ..Yuyu namanya. Agak comel lah juga orangnya . haha. Ni pertama kali Yuyu buat segmen .. so , Yuyu berharap sangat you allsszz beri sokongan. bagi tau ! .

Ni banner segmen beliau .. lawa n smart kan? Kalau tengok blog Yuyu ni
lagi smart ! nak join ? boleh klik banner atau KLIK SINI.


1 Sebab kenapa , mengapa dan kenapa blog Wieya harus dapat Smart Blogger Award :


* Kerana blog Wieya ada kelebihan tersendiri . Wieya adalah diri Wieya sendiri . Bukan orang lain. I Am Me. Mungkin Wieya boleh menempah tempat dalam dunia blogger dan Wieya hanya harapkan lebih ramai lagi yang sudi membaca entri dan hasil penulisan Wieya . Oh ya . nak promote ni . hihi .. Wieya ada tulis novel dan cerpen dalam blog. Kalau ada sesiapa sudi baca , dipersilakan . hihi . *kalau dapat , WIeyalah orang paling gembira. insyaalah. kalau ada rezeki.

Syarat penyertaan :
  • Follow blog yuyu 
  • Like fanpage yuyu 
  • Join group BLOGGER yuyu 
  • Copy paste banner tu
  • Buat satu entry berkenaan segmen diatas
  • Tulis 1 je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award
  • Paste link segmen korang di komen entri blog Yuyu
  • Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)

Pemilihan Blog:
  • Header (ringkas tapi padat)
  • Sidebar (dari segi susunan)
  • Entry (penggunaan tulisan)
  • 5 pemenang akan dipilih

Nota :
  • Pemenang akan di umumkan melalui entry yuyu pada 1 Julai 2012
  • Pemenang diminta memberi code banner atau iklan blog untuk diletakkan di bahagian atas entry yuyu untuk dipromosikan selama sebulan..


EXPIRED DATE : 30 JUNE 2012


Tag :

- Maslina
-Miss Mustache
-Vanessa A
-Safeena
-Iqlima

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...