Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 7 June 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera

Assalamualaikum .. hehe .. Macam biasaaaa .. Kalau ada banner .. Maknanya ?? 
Maknanya .. ada segmen or contest yang Wieya join . hehe ... Tapi , kali ni Segmen tau ! Segmen ini dianjurkan oleh  Aisyah Humaira' . Siapa Aisyah Humaira' ?? Aiyakk !! Talak tau ka ??


Ok. Aisya Humaira' adalah Blogger yang menganjurkan Segmen : Follower Pilihan Niera ..
Hehe .. segmen yang Wieya join ni lah .. Ada sesiapa yang nak join segmen ni ?? .. Ada syaratnya oukey ?? Jom . Sebelum tu , KLIK SINI dulu








SYARAT WAJIB :
* Blogger Malaysia
* Follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..)
* Like Fanpage Niera  *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera
* Letak banner dan linkkan ke entry ni
* Letak link entry anda dalam kotak komen

Seterusnya :

- Tarikh akhir contest ini adalah pada : 22 Jun 2012
Pemilihan berdasarkan blog yang ringan, tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

5 comments:

aisyah humaira' said...

jom sama2 kita terjah mereka yang dah join dan follow mereka !!

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

ajak ramai2 dan jangan lepaskan peluang jadi top referral! ♥

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya said...

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

putri=) said...

Ssgh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...