Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 15 June 2012

Ehem ! Ehem .. dapat vector dari Azam . a.k.a Jajam

Assalamualaikum ..


Haha .. hari tu ada join Segmen :  Saya nak Vector.   Sempena ulangtahun pertama beliau berblogging .. 
haha .. kenal Azam a.k.a jajam tak ?  tak kenal ? Alaaa .. yang minat - minat Dino tuuhh .. haha .. nak tengok blog Azam ? Boleh KLIK SINI ..  


Ok . Hari join segmen tu . Wieya sekadar mencuba nasib aje . hikhik . tak tau pulak Azam nak pilih . Whoa ! Pilih guna random.org okeyyyy ... 

Okey . NI gambar original : 






Ni pula . gambar yang teah divector kan ..
 



Anyway ... By the way , on the way .. err ? wrong way .. hhaha .. terima kasih banyak - banyak kepada tangan dan fikiran beliau yang telah bertungkus lumus membuat vector ni . hehe .. yeah !! happy aa ... First time dapat vector dari seseorang yang menganjurkan segmen ye ..

Mesti susah nak buat kan ? Wieya hargainya sangat-sangat. ! Wieya pun tak tau nak buat vector ni macam mana ? haha . ada sesiapa yang sudi nak buatkan untuk wieya lagi ?? haha.. memang Wieya promote blog dia habis - habisan . ! hehe ..

Bye ! 

Ada sesiapa yang berminat dengan Nokia Lumia Terbaru tak ? KLIK SINI .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

1 comment:

Mawar berduri said...

sgt comel !! seiras seiya and sekata =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...