Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 17 June 2012

Cornetto Uda dan Dara # Dah tau dahhh ! dah tau dah !!




Hoho !! Finallyy !! akhirnya jumpa jugakkkkk !! .. ingat tak dalam entri Babak tErlebih Kelakar dan best dalam cornetto uda dan dara tu ? Wieya ada mention , Wieya tak tahu nama partner Sue tu kan ? haha .. dah tau dah ! nama dia ....


Ashiq !! 


umur dia ... ** tahun ..
Hobi dia ... ***** .. 


Haha .. nak tau lagi tentang profil or biodata peserta yang lain? Sue ?  Meor ? Raha ? Munir ? Ririn ? Mai ? Nadiya ? Farah ? Izmar ? Arif ? Razzi ? .. haha .. ramai betoii !!

nak tahu semua tu ? boleh ke fan page Cornetto love
Banyak lagi yang korang boleh tahu dekat fan page tu okey ..jangan lupa LIKE fan page tu ramai - ramai tau . *promote  korang boleh jugak tahu lebih banyak info pasal rancangan ni .. dan sertai peraduan yang dianjurkan .

jangan lupa jugak LIKE blog atau entri Wieya . hihi ..

Korang suka aiskrim cornetto perisa apa ?? siapa pilih coklat angkat tangan !! 

Siapa pilih vanila angkat kaki !!

Siapa pilih strawberi ? .. angkat tangan letak ke bahu .. jeling atas . hakhak !! .. 
jangan lupa tekan button LIKE tau !! tau ..

credit to : fan page : cornetto love 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...