Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 13 June 2012

Cornetto Uda dan Dara # Babak terlebih kelakar dan best dalam Cornetto Love Uda dan Dara *kelakar ke?

Assalamualaikum. . Wee .. 

haha .. Semalam , Wieya and the geng dok habaq-habaq pasai cerita Cornetto Uda dan Dara . And then , ada satu scene tuhh ... Yan dok ceghita  penuh emosi .. haha .. 

dalam episode tu .. diorang ada naik roller coaster  ..sebelum , roller coaster tuh bergerakk .. lelaki hensem tu ( tak tau nama dia apa? ) .. dok tenangkan perempuan *Su ( namanya ) .. relax .. jangan takut la . apelaa .. haha .. last2 ?? .. haha .. nak tengok apa yang " last2 "tuhh ?? jom tengok episode ni sampai habis .







Wieya tulis ja entri ni .. tak taula ada yang nak baca ke tak ?? haha .. Wieya pun tengok kat you tube jeee .. kat rumah tak pasang astro .. tak mainlah astro -  astro ni .. haha .. kalau pasang astro , adik-adik tak nak pergi sekolah .. nak tengok cerita kartun je keje ..

Nak tahu lebih lagi ? boleh ke fan page cornetto love .

- Berani tak buat gaya macam ni ?? 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...